Adidas představil další novinku. Legendu spojil s novými technologiemi. Na co se můžete těšit?

Všechno staré nemusí být zákonitě špatné. Touto myšlenkou se naprosto jistě řídila společnost Adidas, která na konci ledna představila další ze svých nových počinů. Nejde pouze o osvěžení barevné kombinace legendární kopačky, ale o nový model, který v sobě snoubí to staré ověřené s novými technologiemi, jež nositeli významně zpříjemní nošení i pohyb, pro který je bota určena. Na co se můžete těšit?

Adidas kopacka Predator

Ikonické modely se spojily s novými technologiemi

Předně je třeba říci, že nový model kopačky adidas Cold Blooded Predator 18+ spojuje inspiraci ikonickými modely Predator z dřívějších let s moderními technologiemi. Jaká je nová barevná kombinace? Představuje ledově bílou, červenou a černou barvu. Obsahuje ale také nový kotníkový límec SOCKFIT COLLAR přizpůsobený tak, aby přirozeně kopíroval pohyb nohy a bota díky němu vždy dokonale padla. Svršek využívá technologii Primeknit a obsahuje vrstvu CONTROLSKIN pro optimální kontakt s míčem ve všech podmínkách. Jeho anatomický tvar pomáhá uzamknout patu na místě.

Co dalšího vám usnadní pohyb

Technologie PURECUT LACELESS (díky absenci tkaniček) umožňuje dokonalou kontrolu. FORGED KNIT po stranách zase zajišťuje ukotvení při pohybu v jakémkoliv směru. Podešev CONTROLFRAME s vysokozátěžovými polyamidovými vrstvami poskytuje stabilitu a nové rozložení kolíků zvýrazňuje rotaci a kotakt s hřištěm. Mezipodešev s technologií BOOST™ po celé délce chodidla zajišťuje nevídanou návratost energie a komfort. Adidas Predator 18+ je také dostupná ve verzi Cage s turfovou podešví, která je vybavena stejnými technologiemi jako verze Stadium.

Ze stadionu do ulic

Predator je k dostání také jako volnočacová obuv. Má tkaný svršek, stejný tvar kotníkového límce a BOOST™ po celé délce chodidla. Novou verzi adidas Predator můžete už od konce ledna vidět na hřišti na nohou hráčů jako Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli nebo Mesut Ozil

Kolik zaplatíte

Doporučená maloobchodní cena modelu adidas Predator 18+ Stadium je 7 999 Kč.

Více informací: adidas.cz/fotbal.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Boty podle typu zaměstnání. Které jsou pro vás ty pravé?

Nesnášíte gumové boty? Váš pes je bude milovat!