8 tipů, co dělat na Silvestra. Letos se nudit nemusíte!

Co budete dnes dělat? Nechce se vám vymýšlet otřepané věci? Zkuste to letos podle nás. Určitě budete mile překvapeni, co jsme pro vás vymysleli.

Rok 2017 se chýlí ke konci a je potřeba se s ním náležitě rozloučit. Ať už uvažujete o bujaré oslavě v klubu, gala večeru ve velkém stylu, nebo spíš o klidném poslechu klasické hudby, můžete se při výběru nechat inspirovat i našimi tipy. Ještě není pozdě zažít skvělou párty!

1. Na Staromák

No tak tohle je klasika, která zachrání všechno, pokud jste z Prahy nebo okolí. Když do centra, tak jedině na Staromák. Každoroční Silvestrovská show na Staroměstském náměstí to jistí. Je to sice masovka, zato ale nabízí bohatý program. Večer startuje kolem 18:00, takže je nejvyšší čas vyrazit. Tradiční trhy budou také k dispozici, o jídlo a pití tedy nebude nouze. Nezapomeňte rachejtle…

2. Selfie a originální filmeček

Nevíte co? Abaví vás focení nebo točení? Silvestr je ideální den, kdy můžou vzniknout neuvěřitelný dílka. Foťte nebo točte o stošest! A pak s tím hurá do světa! Třeba vás to chytne tak, že se tím začnete živit.:)

3. Zkuste se u telky pobavit jinak

K něčemu televize přeci jen může být, i když už postý dávají to, co jste viděli před deseti lety! Pusťte si (nejlépe všem dobře známý) film, vypněte zvuk a zahrajte si na profesionální dabéry. Je to docela sranda vidět Kate Winslet, jak na přídi Titanicu nadává Leonardovi, že mu třeba smrdí nohy.

4. Najděte vyvýšené místo

Chcete se letos vyhnout společnosti, ale nechcete sedět doma před televizí a nudit se u trapné estrády? Vyrazte ven. Vytipujte si s partnerem místa, kde byste mohli společně přivítat rok 2017. Může to být oblíbené místo v parku nebo nějaké vyvýšené místo nebo vyhlídka, ze které bude moci sledovat půlnoční ohňostroje. Nezapomeňte si vzít s sebou šampaňské a dvě skleničky na přípitek.

5. Nevěstinec

V případě že nemáte k dispozici ani dostatek kamarádek, ani kamarádů, dá se vždycky vyrazit za neotřelou zábavou k profesionálkám. Ovšem tady je samozřejmě nutné počítat s tím, že budete muset pustit chlup. Odměnou vám budiž netradiční zážitek a totiž fakt, že budete pro některou z přítomných dam „letos první“. Samozřejmě pokud vydržíte až do půlnoci. A pokud nejen vydržíte do půlnoci, ale i „vydržíte“, může se vám také lehce stát, že to ráno budou říkat všechny zaměstnankyně, bordelmamá i uklízečka. Snad jen bodyguarda bychom vynechali. Ovšem proti gustu…

6. Zahrajte si povedenou hru Pizza párty

Chystáte se na vánoční večírek nebo připravujete silvestrovskou party pro přátele? Vtipná a oddechová hra Pizza párty, která je přímo k nakousnutí, promění každý „mejdan“ v událost roku! Na herním plánu s designem pizzy najdete šipku, která je strůjkyní zábavy. Roztočte jí a podle toho, jaký kousek pizzy vám vybere, takový budete plnit úkol. Někdy bude zábavný, jindy překvapivý, ale můžete si být jisti, že vás dostane do té správné nálady. Ochutnáte šunkovou, havajskou anebo houbovou? A zábava může začít!  Hra byla vyrobena v ČR a legrací se u ní nasytí až osm hráčů. Balení obsahuje 1 herní plán, 8 jezdců se samolepkami a 240 karet. Tvůrci slibují opravdovou lahůdku pro hráče starší 15 let. K dostání je v síti hračkářství, obchodních center nebo přímo na www.mojedino.czDoporučená cena: 499 Kč.

7. A jak předejít kocovině, ať už budete kdekoli?

  1. pít střídmě (haha)
  2. pokud možno nemíchat příliš mnoho druhů alkoholických nápojů (někdy není zbytí)
  3. neustále doplňovat tekutiny, ideálně vodu. (Alkohol tělo odvodňuje, proto je důležité doplňovat tekutiny nealkoholickými nápoji, a to raději méně sladkými.)
  4. (Tip: Vitamin C pomáhá tělu zbavovat se škodlivin, takže jeho doplnění formou čerstvého ovoce nebo potravinového doplňku před večírkem rozhodně pomůže. Pokud to náhodou s konzumací alkoholu přeženeme, není od věci dát si ho i před spaním.)

Autor: Myš

Máte další osobní tipy? Sem s nimi! Jinak Šťastný a veselý nejen Nový rok, ale i ten 2017!!! Přeje celá redakce Prochlapy.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Třicítka vynikajících obrázků, která vás naladí na oslavu Silvestra!

Silvestrovský večírek. Kterých 5 věcí vás může zabít? Tohle jste asi nečekali!