7 nejlepších parodií na 50 odstínu šedi. Jsou lepší než originál!

Ještě jste to neviděli? Buďte rádi! Původní verze vás otráví, ale když si pustíte nějakou z vydařených parodií, možná tomuto fenoménu konečně přijdete na chuť!

TOP parodie

Tak jako tohle jsme si snad už vysvětlili. Byl by to fajn film, kdyby nebyl tak odporně nudnej, dlouhej a bez života. To čekání na akci, která nepřichází, je ubíjející a otravný. Ani to péro se při tom mastit nedá! (Tvl, fakt jsme napsali tuhle větu?) Prostě a zkrátka ne.

Nemáme rádi pana Greye a ani jeho žačku (vlastně hračku) o nic míň než autorku románu E. L. James, která ve skutečnosti vypadá jako transvestita. A proto jsme považovali za vyloženě nutný ukázat vám 50 odstínů šedi v docela jiným (o dost lepším) světle… Jakým? Na netu se to parodiemi jen hemží! A tohle jsou ty nejlepší!

1. Babka při chuti

Co se stane, když se role obrátí? Vrásky, povislá kůže starobní pach. To všechno nadchne maníka v tomto videu, který potká lásku svýho života! Bacha, je to jen pro otrlý! Moment, kdy vyzobaná kukuřice odhodí svršky a ukáže se v celý svojí kráse, se z paměti jen tak vymazat nedá, a to i přes nutnou cenzuru!

2. Pro milovníky fastfoodů

Láska prochází žaludkem. Vždycky se to říkalo a je to navždy platná pravda. No, a jestli ještě pořád nevíte, jak udělat hvězdu z cheeseburgeru, dostanete návod v týhle parodii, o kterou se pokusila bruneta s čokoládovým dobrovolníkem.

3. Gay house v akci

Poměrně vydařený je i nápad se zakomponováním přihřátýho mladíka, kterej si splní sen v růžovým svetříku a lodičkách… Tohle byste sice fakt na vlastní kůži zažít nechtěli, ale kdyby se podobná scéna objevila v oficiálním filmu, byla by aspoň sranda, když už nic…

4. Čaroděj – dobroděj?

Kdo má rád Hobita a Pána prstenů, konkrétně čaroděje Gandalfa, jistě ocení následující sestřih. Studentka literatury Anastasie, tedy Dakota Johnson, od něj dostane pořádně nařezáno! Borec se nezdá!

5. Vykulený očko

Přinejmenším velmi odlehčený pohled na původně kanálovou tvorbu, která má drzost sama sebe považovat za erotickou, nabízí i záměna pana Greye s panem Růžovým z Gaunerů od Quentina Tarantina. Steve Buscemi by se taky na roli zazobanýho podnikatele hodil! Mimochodem, tahle parodie patří k nejsledovanějším. To asi pro ty jeho apartní brejličky, se kterejma by mohl mlátit rozzuřený čokly!

6. Netopýr s plánem

Hele, každej hrdina je nějakým tím způsobem úchyl. A Dakota je v koncích. Nejen že Batman má svoje choutky, ale miluje i latexový oblečky. Jak asi tohle může dopadnout?

7. Slavné duo opět spolu

Na svoje si přišli i Ken a Barbie. Kdo z nich dvou je chtivější, zjistíte ve videu. Ale zase platí, že všechno je lepší než originální film, tak na to myslete, až ten nesmysl mladá přitáhne domů…

Autorka románu E.L.James. Bohatá, ale dívat se na ni nedá! Jako na ten film...

Autorka románu E.L.James. Bohatá, ale dívat se na ni nedá! Jako na ten film…

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

50 odstínů šedi. Porno se nekoná!

50 odstínů šedi a další extrémní důvody pro rozvod