7 důvodů, proč bychom nejeli do Ruska!

Cestování je jistě chvályhodná kratochvíle! Ale do Ruska? Jako vážně?

Proč do Ruska ne

VODKA

No ne! Že nejsme v redakci úplně fanklub doktora Nešpora už jste si asi všimli. Ale vodka z Ruska? To vám vážně nestačí naše místní prohibice? Říkáme to neradi, ale pitím téhle vodky se z vás čtenář Prochlapy.cz nestane. Na nás je potřeba vidět!

ZIMA

Vážně si myslíte, že úsloví „Zima jako v Rusku“ je jen takový náš folklór? Ani omylem. Rekordní mráz má v Rusku hodnotu 58,1°C . To vám jako přijde málo (teda spíš hodně)?

DOPRAVA

Že je Rusko velké snad ještě víte. Takže normální člověk se tady nemůže chtít pohybovat jinak než letadlem. To jsme si říkali taky. Než jsme zjistili, že Rusko má suverénně největší podíl úmrtí při leteckých katastrofách na počet prodaných letenek. Tak jestli letadla řídí konzumenti výše zmiňované vodky, kdo by se divil?

PUTIN

Samozřejmě víme, že prezident Zeman není žádné terno. Stejně tak víme, že estébák může v dnešní ČR dělat cokoliv (jo, ministra taky). Ale Putin? Důstojník KGB a prezident/premiér (jak je zrovna vzhledem k ústavě potřeba) Ruska je fakt jiná liga. Mistr světa ve všem, nač si vzpomene, v nás mnoho důvěry nebudí. Snad jen ty virózy mu tak nejdou….alespoň ne na veřejnosti.

RUBL

Měna jako každá jiná – řeknete si. Ale viděli jste někdy rubl? My tedy otevřeně říkáme, že ne! Ovšem docela nás děsí představa, že nám jich po návštěvě Ruska v kapse pár zbude a v pohodě s nima zaplatíme v Praze na „Hlaváku“! A nereálné to fakt není!

UKRAJINA

Kluci chudáci tady dřou víc jak nové džíny a doma jim zatím řádí Rusák, co vlastně není Rusák, protože je na dovolené? Tak jako pardon, ale hroší kůži nemáme! Co když se Ivan splaší a my budeme muset sehnat z vlastních zdrojů někoho, kdo bude tahat rukama? NE-SMY-SL!

KARLOVY VARY

A vy byste nám jako nechtěl někdo říct, proč bychom měli oslepnout v letadle, které nedosedne nikdy na zem jen proto, abychom viděli bandu opilců, co jim není zima a vypijou i zimní směs? Na to stačí zajet do Varů! Nebo jinam? Čekáme na komentáře!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Proč jsou domácí večírky lepší než pařba v podniku?

Slovník pojmů pro pořádnýho kulťáka