6 ZPŮSOBŮ JAK ZÍSKAT VYSNĚNÝ JOB

Když už práci, tak ale nějakou na úrovni a ať to stojí za to! Takhle ji určitě získáte…

Jak získat dobrou práci

Přes přítelkyni

Že ta vaše má otce omotaného kolem prstu a on chudák řediteluje v bance? To je teda smůla…Však vy už si s tím místem náměstka nějak poradíte!

Jak se stát ředitelem

Dělat někomu exkluzivního poskoka vám nevoní? Pokud chcete být rovnou ředitel, založte si vlastní firmu. Hrozí tu ovšem riziko, že se nezastavíte a vyděláte sotva na slanou vodu, ale ředitelování je sexy. Alespoň pro spoustu kočiček, co na to ulovíte.

Rektální alpinismus zabírá všude

Neříkejte, že vám tohle nevoní. Dřív, než začnete vykřikovat, si upřímně odpovězte na otázku, jestli ten job opravdu chcete. Pokud je vaše odpověď: ANO, zavrtejte se tak hluboko, jak jen bude potřeba. Patolízalů není nikdy dost a šéf si vás chtě nechtě bude všímat víc….a o to přece jde!

Otravný jak svítiplyn

Přesně takhle musíte být otravní, pokud je váš vysněný job práce v jiném oddělení. Kompetentní člověk to dřív nebo později nevydrží. Chce to být jen trochu hroch. To vy přece zvládáte!

Kámoš rozhoduje

Buďte vždy a se všemi kamarád. Nikdy nevíte, kdo z kamarádů bude zítra rozhodovat o vaší pracovní pozici. A když už má to rozhodnutí na stole, je na kamarádství pozdě!

Makat jako šroub

Je nám jasné, že tohle slyšet nechcete, ale chcete vysněnou práci? No tak ji prostě dělejte líp než ostatní. Podívejte se na nás!:)

Myslíte, že umíte vysněný job sehnat i jinak? Napište nám!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chlapi sobě. Jak se donutit sportovat?

Pevné kozičky a vlhké rozkroky. Proč se nám o nich nezdá?