6 tipů, jak se stát alfa samcem v dnešní době!

Co si budeme povídat, většina něžného pohlaví touží po alfa-samci, ať se vám to líbí nebo ne. Zatnuté svaly i potetovaná ramena v dnešní době táhnou. Nabídneme vám několik tipů, jak vytunit svou image, abyste se konečně chytli.

Začněte makat ve fitku

Pokud chcete ženskou sbalit na sbírku básní, máte mnohem menší šance než ten nabouchaný “podle vás idiot” z posilovny, co stojí u baru stejně jako vy. Takhle mluví krutá realita. Pokud ale vydržíte i vy několik měsíců cvičit, začne z vás čišet mužná sebedůvěra a brzy u žen zabodujete. Připadá vám to povrchní? Pak se zeptejte sami sebe, s pevnými prsy nebo bez nich?

Síla se bude hodit

Ty svaly se vám budou hodit i z dalšího důvodu. Ať už ve chvíli, kdy se budete muset bránit nebo třeba při otvírání lahve od piva či okurek. V praxi je síla jedna z mužských předností a naše ženy (i děti), budou jistě rády, že mají za partnera pořádnýho chlapa s velkým CH.

Zaujměte kérkou

Kérka, ten drsný důkaz mužnosti, vám nabízí možnost navázat rozhovor a stát se ve společnosti výraznějším (a tím pádem i zajímavějším). Nechte orla na ruce, ať o vás promluví, a pokud ke svojí kérce máte i zajímavý příběh, určitě se o něj s přáteli podělte. Zohledněte i funkčnost tetování coby deníku, který zachytí skutečně zásadní události ve vašem životě.

Nechte si narůst plnovous

Jeden z nejslavnějších fotbalistů světa, David Beckham, zprofanoval trend vizáže kanadských dřevorubců. Nepatříte-li k těm jedincům, jejichž vousy se dají spočítat na prstech jedné ruky, zvažte nárůst plnovousu. Je to cool a v zimě příjemně zahřeje.

Buďte tvrdej „in“ táta

Pánové upřímně, jaký typ táty upřednostní vaše děti? Usedlého tlouštíka s aktovkou nebo tvrďáka na první pohled? U kluků i holek budí respekt ten druhý a věřte, že kamarádi vašeho dítěte tiše zazávidí a zalitují, že jejich táta není taky takovej drsňák, jako vy.

Po letech stále frajer. Vsaďte na novou vizáž!

Všichni si ještě pamatujete na základku. Na tu holku, se kterou jste chtěli chodit. Nebo na toho vola, který ji dostal a vy jste nikdy nepochopili proč. Příští třídní sraz vsaďte na svou novou vizáž. Protože z toho vola se stal pupíkatý strejc popíjející pivo a z vás mužnost sama. Uvidíte, jak vaše platonická láska z druhé lavice zalituje svého tehdejšího rozhodnutí. Věřte, že to pohlazení ega za to stojí. Pokud si nevíte rady, pak se přihlašte do naší proměny, my už s váma něco společně se stylistou a kadeřníkem provedeme! Své foto a krátký popis, proč se chcete změnit, nám pošlete na promena@prochlapy.cz. Budeme se těšit na setkání. (První díl proměny již brzy!)

Tak a teď už dost lelkování a hybaj do práce! Tohle nijak neošulíte!

Autor: Š. F.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chceš být alfa samec? Jez česnek! Zbytek jí dej do rozkroku!

Otroctví, výstřednost, orgie. Co všechno se můžete naučit o sexu od zvířat?