15 způsobů, jak se dá otevřít pivo. Trénujte!

Pivko se dá otevřít na stovku způsobů! Některé z nich si můžete nacvičit na první jarní grilovačce nebo výletu pod širákem! Jak nezemřít žízní a udělat dojem? 15 rad, jak zbavit láhev zátky, přijdou vhod!

1. Zapalovačem

Prostě jeho dno přiložíte k zátce a rychlým škubnutím pivo dostane svobodu. Tenhle trik zná každý malý dítě! Zaplať pánbůh… Zapik má dneska u sebe skoro každej.

2. Zubní pastou

Podobně se dá mok otevřít i zubní pastou. Víčko pasty přiložíte k lahváči tak, aby rychlý tah směrem nahoru zátku uvolnil. Jak přesně se to dělá? Návod ve videu! A jestli vám to nejde pastou, zkuste minci nebo cédéčko!

3. Helikoptérou

Jo, i takhle to jde, akorát na tenhle způsob se vybodněte, protože to hrozně dlouho trvá!

4. Jinou lahví

Každý pivko by u sebe mělo mít bráchu! A ten v nouzi pomůže. Hezky škubněte jeden kousek o druhý a máte vystaráno!

5. Papírem

Kus papíru se několikrát přehne a složí na menší podlouhlý útvar. Tahle „nudle“ se přehne ještě jednou, čímž vznikne něco jako očko – provizorní otvírák. Je to záležitost několika vteřin, ale víte, co? Mrkněte na video!

6. Motorovkou

Když nemáte po ruce nic kloudnýho, zato žízeň už se nedá vydržet, zachrání vás motorovka. Jedná se o super rychlou záležitost, ale máte-li už pátý, šestý, sedmý kousek, asi to není nejlepší varianta, jak se do pivka dostat! Zkuste radši ten papír!

7. O lavičky

I to se dá! Strčte víčko pod opěradlo, trochu tomu jděte naproti bouchnutím dlaní a hotovo! Stejně postupujte i u dveřních futer!

8. Šlapkou (od kola)

Strč hrdlo skrz otvor a šlapkou zatoč. Co je na tom k nepochopení?

9. Mobilem

Aparát kolmo přiložíte k pivínku a zespoda do něj pořádně říznete! Výsledek? Buď špatně skončí ten mobil, nebo vaše ruka. Chce to trochu praxe, ale když je sucho v krku, jde všechno. Návod ve videu!

10. Pupkem

I v tý největší hoře sádla se najde pupek, který se dá použít k efektivnímu otevření pivsoně, i když, uznáváme, pár prvních pokusů nejspíš budete trpět! Ale že to jde, potvrzuje nejen kočka ve videu!

11. Prstenem

Prsten, klíč, obyčejná lžíce, přezka od opasku a dokonce i dopravní kužel! Kdo chce, způsob si vždycky najde! Důkaz v ukázce!

12. Okem

Někdo si klidně troufne i na to, aby si láhev otevřel okem. Proti gustu… A mimochodem, jde to i řití, ale video k tomu byste asi vidět nechtěli…

13. Tesákama

Prej se to má dělat pomalu, radí maník v ukázce. Věříte mu to?

14. Frisbee

Pokud umíte dát dělovou ránu a máte mušku v malíku, můžete se na letních grilovačkách předvádět! Chopte se frisbee a směle do toho, holky padnou úžasem!

15. Pohlazením

To se nedá popsat, to se musí vidět!

Pokud vám tenhle základní seznam způsobů, jak otevřít pivko, nestačí, mrkněte se do hlavního videa. Inspirace totiž nikdy není dost!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč milujeme pivo? Povíme vám to!

Co se děje doma, když vyrazíte na pivo