6 nejšílenějších youtuberů – které kanály vás šokují?

YouTuberská scéna se v posledních několika málo letech dostala i do povědomí širší veřejnosti a jména jako PewDiePie nebo Smosh zná i ten, kdo se na internetu nepohybuje denně. Podívejte se na šestici ulítlých kanálů, jež se vyplatí sledovat!

„Největší“ úlet českého YouTubu

Když myslíme největší, tak doslova. FattyPillow se řadí mezi špičku tuzemské YouTube scény, zároveň tenhle přisprostlý těžkotonážník představuje i jednoho z nejvýraznějších provokatérů. Jeho vulgární projev spojený s výraznými gurmánskými choutkami pak nenechává fanouškovskou základnu v klidu. Kromě záliby v jídle taky streamuje hry a rád se dělí i o zážitky ze svého zvláštního života. Podívejte se na jednu z jeho mnoha nechutných výzev:

https://www.youtube.com/watch?v=0CLYrPyB6Xo

Parodie 2.0

Skutečně vydařené parodie na hudební klipy dělá jistý Bart Baker. Obzvláště se specializuje na muzikantky, kvůli čemuž při sledování jeho videí pojmete silné podezření, že se jedná o transexuála. Ovšem takto jednoduché to (zřejmě) není. Bart zvládá dělat promyšlené parodie s chytrým textem a vtipnými klipy, které na originálu nenechávají nit suchou. Mezi jeho oběti už patřily třeba Katy Perry, Nicki Minaj či Taylor Swift. Takhle si vzal na paškál i Miley Cyrus s jejím demoličním klipem:

Šílenosti už v názvu

Kanál devítiletého Michala s názvem Mishovy šílenosti je jedním z hitů letošního roku. Výstřední chlapec už nasbíral skoro 200 tisíc odběratelů, což je na tuzemské poměry obdivuhodný výkon. Do své rozjíždějící se kariéry navíc zapojil celou rodinu a Misha se tak bleskově stal jednou z nejvýraznějších postav našeho internetu.

Původně hrál Minecraft, čemuž se rád věnuje i dnes. Ovšem největší slávu mu přinesly až jeho písně. Právě o Minecraftu složil společně se svým bratrem Metadonem skladbu, kterou fanoušci hry považují skoro za hymnu. Ještě větší reakce ovšem vyvolala píseň o hře Pokémon Go, o níž se zmiňoval i nejpopulárnější světový youtuber PewDiePie. Na vlastní nebezpečí si šílenou skladbu, kterou jen tak z hlavy nedostanete, poslechněte sami:

Výstřednost táhne

Abychom byli zcela korektní, musíme zmínit i nějaké ty menšiny. Takže tu máme i afroamerického zástupce. Ne, to je samozřejmě jen trochu nekorektní vtip, protože Olajide Olatunji, vystupující pod pseudonymem KSI, by si místo zasloužil i tak. Nejvýrazněji se zapsal svými streamy z hraní série FIFA, postupem času se jeho kanál začal zaplňovat i rozmanitějším obsahem. Dokonce nahrál několik svých rapových skladeb, které nejsou tak marné, jak by každý správný hejtr doufal.

Tupost už v názvu

Když si vyberete pseudonym Datel, vyvolá to řadu otázek. Třeba jestli bušíte hlavou do stromu a podobně. V případě youtubera Datla, který má kanál společně se svým bratrem Matějem, to možná i platí. Dělá totiž spoustu pitomostí, mezi které patří třeba naložení se do desítek kilogramů ledu či papání psích a kočičích konzerv. Pro slávu holt někteří lidé udělají cokoli. A právě na ledovou výzvu se můžete podívat:

https://www.youtube.com/watch?v=2fvOYJHu-Lo

Návod na život

Pokud často tápete v běžných životních situacích, oceníte jedinečné návody z kanálu HowToBasic. Youtuber, jehož tvář stále zůstává zahalena tajemstvím, už v mnoha desítkách videí ukázal, jak zvládat rozličné problémy. A to vše díky tunám prošlého jídla, které při svých vylomeninách rád používá. Slova tu jednoduše nestačí k tomu, abyste pochopili, co se v jeho videích vlastně děje. Proto se raději podívejte na jeden z nejúspěšnějších návodů:

Které youtubery sledujete vy? A koho považujete za nejšílenějšího? Napište nám pod článek!

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší seznamovací appky – už swipujete?

Filmové postavy, které diváci nejvíc nenávidí!