5 způsobů, jak může chlap zvládnout předvánoční šílenství!

Šíleně protivná každoroční buzerace, aka vánoční shon! Jak nad ním vyzrát?

Jak zvládnout předvánoční šílenství?

Sebevražda

Připouštíme, že jako dlouhodobé řešení to asi neobstojí, ale to vás ty Vánoce vážně tak prudí? No jestli jo…tak hlavně žádné skoky pod vlak. Lidi jsou ve stresu už tak dost, tak zas trochu soudnosti!

Ignorace

No co. Dárky nakupte v létě (nebo vůbec, pokud jste ignorant level Zeman) a mějte to celé na háku. Reklamy, čančání, hysterie, nakupování, přetvářka….koho to proboha zajímá? Vánoce prostě musíme nějak přetrpět. Tak proč je nemít z krku v momentě, kdy to jiní neřeší? A dál už jen nazdar!

Bar

Beztak jste tam celý rok, tak jaká změna? Ta vaše stejně brblá, tak co….svátky nesvátky, jste mezi svými a atmosféra Vánoc na vás prostě jen dýchne jinak! A štědrý den se pak dá v deliriu tiše přetrpět!

Karibik

Nikomu ani muk, a Mukovi ani gram! Prostě se po anglicku vypařte a čau. Co budete komu vyprávět. Před svátky stejně jako kdy jindy!

Bordel

Že největší radost Vánoc je rozdávání? No tak rozdávejte, co vám budou síly stačit. Sice teda asi utratíte víc jak za dárky pro nejširší rodinu, ale nikdo vás nenutí! Mají-li být šťastné a veselé, je potřeba si občas trošku pomoci. A my vám fandíme!

Někdo máte možná Vánoce rád (nechápeme), někdo zase máte recept docela jiný. Ať tak, nebo tak, podělte se s námi o svůj názor v komentářích! Budeme se těšit!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak nejlíp (ne)spáchat sebevraždu

6 způsobů, jak získat vysněný job