5 ujetých způsobů, jak chlapi strojí stromeček. Inspirace na poslední chvíli

Naštěstí to většinou dělat nemusíme, ale někdy zkrátka není zbytí. Mezi chlapy lze rozpoznat hned několik základních typů „strojičů“. A jak to potom vypadá?

Američan

Toho poznáte snadno. K ozdobení vánočního stromečku potřebuje cca 35 km drátů, 1427 žárovek či světýlek a malou jadernou elektrárnu za barákem. Zbytek už je pouze důmyslné tažení, vlečení, omotávání a hlavně elektrifikace! Bez šťávy je jeho výzdoba nemyslitelná. A zapomeňte na to, že by se spokojil jen se stromečkem. Okna, okapy, dveře vrata. V podstatě jedna velká diskotéka.

Alkoholik

Na ozdoby nezbylo, ale Čech si vždycky poradí. Navíc hvězdičky ze zátek od piva v sobě zkrátka mají vánočního ducha. Z krabic od vína pak dokáže vykouzlit i ty nejkýčovitější andělíčky. Řetěz z hospodských účtenek ovine lehce kolem celého stromku a ještě mu zbude pro sousedy. Plodná mysl léty pilovaná pravidelným pitím prostě musí nést ovoce!

Militarista

Stromeček obežene ostnatým drátem. To je základ. Pak už jen šperkuje ručními granáty různých barev a velikostí. Místo špice používá zásadně hlavici z RPG. Ve finále přehodí přes stromeček maskovací síť. To aby ho nezpozoroval nepřítel. Vždy připraven!

Automechanik

Na jeho stromečku samozřejmě nemohou chybět svíčky. Co na tom, že nesvítí, i když jsou zapalovací. Zbytek zařídí stylové klínové řemeny, matky, šroubky a ve finále dojde i na ta světla.  I když jenom brzdová. Červená k Vánocům určitě patří!

Rybář

Ten se samozřejmě primárně věnuje kaprovi, kterého vlastnoručně ulovil. Jakmile se ale dostane ke stromečku, umí si poradit zcela bez problémů. Olovo nelije, ale věší na větve. Přidá pár třpytek, trojháčků, nebo woblerů a stromeček hraje všemi barvami. Z vlasce nadělá sněhové vločky a doplní je o ozdoby z plovoucího boilies. Kdepak, rybář se o Vánocích neztratí!

Je jasné, že vy znáte určitě i další způsoby. Kdo napíše do komentáře ten nejzajímavější?

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vánoční kozí zvonění. Vychutnejte si to!

Hodně ulítlé fóbie, které můžete mít