5 důvodů, proč randit přes internet. Odvaž se!

Zatímco dříve „vyrazit na lov“ znamenalo přípravu zahrnující holení, výběr nejlepšího outfitu a výlet do baru nebo obdobného establishmentu, dnes stačí zapnout počítač a připojit se k některé ze seznamek na internetu. Proč je to lepší?

Proč randit po internetu

Ještě před takovými deseti bylo randění on-line mnohými považováno primárně za doménu úchylů a perverzáků. Dnes to dělá každý. A když říkáme každý, myslíme tím opravdu každý. Randit přes internet totiž zkoušejí i hvězdy jako Hale Berryová nebo Orlando Bloom. Proč to taky nezkusit? Má to totiž jisté výhody.

1. Ohromný výběr na jednom místě

Víte, kolik barů byste museli navštívit, abyste potkali tisíce potenciálních partnerů jako na stránkách typu Badoo, eDarling nebo Libimseti? MNOHO. Mezitím byste se patrně uchlastali k smrti. Takže to radši nezkoušejte.

2. Nejste pod žádným tlakem

Když už si domluvíte rande IRL (v reálu), přece jen je na vás vyvíjen určitý tlak. Chcete se líbit a chcete, aby se ona líbila vám. Když se vám náhodou nezamlouvá, ale vy jí ano, máte problém. To na netu nehrozí, prostě jen zavřete okno prohlížeče nebo ji dáte do ignore listu. A je klid.

3. Můžete být upřímní

Jste fetišista, máte to rád drsně nebo si naopak libujete pod nadvládou latexové dominy? Napište si to na profil. Na internetových seznamkách se nad vámi nikdo pohoršovat nebude. Navíc vám garantujeme, že se najdou podobně založené ženy. A to pak zažijete jízdu.

4. Odfiltrujete alespoň největší plevel

Během relativně krátké chvíle zde dostanete šanci poznat absolutně vysoký počet potenciálních partnerek. A jelikož nejen papír, ale i obrazovka snese všechno, bude mnoho z nich výrazně otevřenějších, než kdybyste se potkali někde na diskotéce. Díky tomu můžete rychle vyškrtnout hysterky, semetriky nebo všechny, které nepolykají.

5. Je to lék poslední záchrany

Být single není jen non-stop večírek, někdy to na vás prostě dolehne a vy se cítíte jako nejosamělejší člověk planety. Stačí se připojit na internetovou seznamku a hned je vám lépe. Hned totiž zjistíte, že v tom vážně nejste sami. Do několika desítek minut, pokud jste dostatečně šikovní (hezcí, výřeční, přesvědčiví, úchylní…), už můžete sedět na víně s někým, kdo je na tom podobně. Zda vám udělá snídani, to už záleží jen n vás. A když to nevyjde? No co, život jde dál.

Znáte další důvod? Pojďte o tom pokecat.

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tohle na prvním rande fakt ne!

Hrajete on-line poker? Porušujete loterijní zákon!