3 věci, které chlap nezvládne tak jako ženská!

Klapky z očí. Jsou na světě úkony, které budou ženy vždycky umět lépe než muži. Ne nebojte se, není jich moc. Ale přece existují. Pojďme se na ně společně podívat. Tady jsou ty nejzásadnější.

V čem je žena lepší než chlap

Úklid

Muž prostě není na uklízení stavěný. Samozřejmě že dokážeme použít vysavač, nebo myčku. Ale level, na kterém obsluhují tyto stroje ženy, je řádově vyšší. Co je pro nás pořádek, je pro ně nesnesitelným bordelem.  Ženy zkrátka cídí, leští, utírají, vytírají a tak podobně úplně jiným způsobem než my. S metodou „co je mokré, to je čisté“ u nich zkrátka neprorazíme. Na druhou stranu koho z nás to nějak zásadně trápí? Nás v redakci určitě ne.

Mluvení

My muži mluvíme, protože řeč je pro nás komunikační nástroj. To samé platí i pro ženy, ovšem zde výčet teprve začíná. Ženy totiž mluví stále o všem, o všech, při všem a na všechny. Ale neměli bychom jim to mít úplně za zlé (pokud vůbec). Jejich centrum řeči v mozku je zkrátka větší než to naše a tak není divu, že pro něj najdou uplatnění i v situacích, které muž přejde mlčením. Možná i proto, že prostě nepotřebujeme kafrat o každé blbině.

Bolest

Ženské rodí. Stačí vám to takhle? Pokud ne, tak vězte, že ženy mají vyšší práh bolesti a snesou toho podstatně víc než my. Samozřejmě že drsnějším pohlavím jsme pořád my, jen tu bolest bychom do toho úplně netahali. Tam, kde muž pofňukává se zaraženou třískou, si žena vesele prozpěvuje. Samozřejmě to ale neberte tak, že když ji vezmete kladivem po hlavě, půjde vám s úsměvem udělat kafe. To zase ne.

Samo sebou jsme vypíchli jen tři opravdu nejzásadnější věci, které podle nás ženy dávají lépe než muži. Ne že by jich dohromady mělo být nějak moc, ale určitě ještě na nějakou přijdete sami. Tak se nám je nebojte psát do komentářů.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chlapi v reklamách. Přehlídka idiotů

5 věcí, kterých se chlapi bojí. Ale fakt!