3 kontroverzní módní styly, které letos unosíte

Zapomeňte na všechno, o čemž jste si mysleli, že vypadá dobře. Teď váš šatník budou napadat paraziti v podobě módních výstředností, které jsou kupodivu v kurzu. Ale na jejich nošení musíte mít koule!

Přednosti chlapa

Móda je tvrdá, a aby se okolo ní pořád něco dělo, čerpá z minulosti. Ano, tušíte správně. Trendy, které se letos snaží prorazit, už tu sice byly, ale v nynější podobě je pravděpodobně ještě neznáte. Tady je stručný přehled tří horkých staronových novinek v refresh verzi 2015!

1. Oříznuté kalhoty

Vzpomínáte na fotku prezidenta Václava Havla, který si při prezidentské inauguraci 29. prosince roku 1989 vzal velmi krátké kalhoty? Obletěla celý svět, a kde komu nedala spát. Není divu, tady je malá připomínka...

Václav Havel

Havlův spolupracovník Jan Šolc po jeho smrti přiznal, že se Václava na tohle paux-pas lidé ptali celý život. Jenže dneska je všechno jinak. Havel byl už tenkrát nadčasový.

Kalhoty odhalující kotníky jsou jedním z letošních módních trendů. AMI Paris, Brioni, Emporio Armani, Gucci. Ti všichni se během týdnů módy konaných v zimě letošního roku předvedli ve stylu „velká voda se blíží“.

kalhoty

Ať už se jedná o kalhoty, stylové boty nebo ponožky, všichni návrháři se shodli na inteligentním stylu a antihumpolácké kombinaci. Ponožky pod krátkými kalhotami nesmí být vidět. Nějaké ty kotníčkové byste našli, ale krátké kalhoty násilím zkracovat nebudete?

Tak je jenom ohrňte, to k tomuto trochu šílenému trendu patří taky. Za svůj street styl se rozhodně stydět nemusíte. Každopádně, zbytek modelu by se měl nést v ležérním duchu. Je vám tahle módní vlna proti srsti? Smůla, i další tip je založen na obnažených kotnících…

2. Kotníkové boty plné pohody

Mokasíny, pláťáky, kdejaké otrhané šlupky by fakt měly být tak nízké, že kdejaká mělká kaluž znamená nebezpečí. Kdo s tím přišel? V zámoří nějaké celebrity, pak už se to vezlo.

Jak se oblíbenost stupňovala, začaly přicházet futuristické metalické barvy, barevné vzory a provokativní odstíny. Tedy, jak v současnosti vypadá ideálně oblečený muž?

Indigo džíny, bílé tričko a dost výrazné boty k tomu. Jestli chcete poutat pozornost všeho a všech, vydejte se rovnou ke Guccimu, ten jedny třpytivé má. Pokud na ně nemáte, aspoň se držte výrazných barev a vzorů, funky stylu a diktátu holých kotníků, samozřejmě…

botygucci.com

3. Ledvinky jako návrat v čase

Ledvinky byly dlouho považovány za největší módní hříchy. Až doteď. Vrátily se a doslova se vetřely na přehlídková mola. Valentino by mohl vyprávět. Akorát jeho firma a jí podobní vytvořili rozdíl mezi starými a novými kousky. Dnes je to tak, že se tyhle mini brašny nosí na hrudníku nebo na zádech. No vážně! Až to uvidíte, jistě přehodnotíte všechno, co jste dosud o módě věděli.

ledvinky

A vůbec, že se v tomhle směru změnilo fakt hodně, dokazuje následující video:

https://youtu.be/wzbKBFznHlc

A co letos budete nosit vy?

Zdroj: Foto Pinterest, Asos, Gucci, Internet

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Módní úlet z New Yorku

Pořiďte si brýle a budete vypadat chytřejší