15 věcí, které nechcete slyšet od tchýně!

Když už jste podstoupili tragédii vstupu do manželství, jistě víte, co je tchýně za živočicha a že mít tchýni je důkazem hrdinství. Co od ní opravdu nikdy nechcete slyšet!

Co nechcete slyšet od tchýně
  1. Budu s vámi bydlet.
    Prchejte! Rychle a hlavně někam hodně daleko. Tohle je apokalypsa, armagedon, absolutní devastace! Jakmile tchýni pustíte jednou přes práh s kufrem, už se jí nikdy nezbavíte!
  2. Něco jsem vám koupila.
    Takže koukejte být nadšení, i když to vůbec nepotřebujete nebo už to dokonce máte! A že za to bude chtít protislužbu je doufáme předem dané!
  3. Moc piješ!
    Marně budete vysvětlovat, že dvě piva po obědě jsou normální. Jste prostě alkoholik a dodnes nechápe, proč si vás její dcera vlastně vzala!
  4. V sobotu přijedu!
    3x hurá. Na Premier League nebo Bundesligu rychle zapomeňte! Bude se konverzovat! Pravděpodobně o bodu 3!
  5. Míra by tohle zvládnul levou zadní.
    Za Míru dosaďte libovolné jméno posledního expartnera vaší manželky. Když chce být tchýně extra nepříjemná, dříve nebo později se s ním určitě vytasí! Tak pozor.
  6. Budu řídit.
    No to určitě. Když řídila posledně, lítali jste po pojišťovnách ještě dva měsíce. Ať si řídí…ideálně domácnost a ideálněji tu svoji namísto té vaší!
  7. Koupila jsem nám všem dovolenou.
    Na první pohled super, že? To ještě nevíte, že jedete na 14 dnů do Bulharska pod stan a vařit bude ona! A zkuste jí říct ne? Doma s vámi nepromluví ani klika od záchodu!
  8. V neděli přijeďte na oběd.
    A co jako, že máte domluvený fotbal s kamarády? Nezájem. Kopejte si třeba ve středu. A takový oběd u tchýně, to není jenom jídlo. To je několika hodinová tortura! A hádejte, kdo je v hlavní roli?!
  9. Potřebuju zajet na nákup.
    Jen ať jede, ale v momentě kdy se vás zmocní a jedete s ní už je na cokoliv pozdě. Zažijete peklo! Dlouhé a bolestivé!
  10. Stěhuju se k vám do domu.
    Sice to není takový masakr jako jednička, ale jestli si myslíte, že u vás i tak nebude imrvére nasáčkovaná, tak se šeredně pletete!
  11. Mám nápad!
    Jestli jsou nějaké nápady obzvlášť mimo, jsou to ty co má tchýně. A je jedno jaká! Každá dřív nebo později přijde s perlou, co vás odrovná!
  12. Jdu do politiky.
    No to určitě. Dost na tom, že se vám chlapi v hospodě smějou, že jste jednou mluvil do televize. Ještě zas tchýně v politice! A každý by vám předhazoval co kde udělala, nebo řekla.
  13. Půjčila jsem si peníze.
    Jako je sice fajn, že ne od vás, ale v momentě kdy nesežene na vrácení si myslíte, že to zacvaká kdo? A jestli není tchýně při zemi, čeká vás pěkná raketa. Nebo snad necháte maminku své drahé na holičkách?
  14. V pátek mi přivezou uhlí
    Už jste se viděli na zaslouženém pátečním pivku? No tak rychle zapomeňte! Nebo chcete aby o vás všude roznášela, že jste ji to nechali uklízet samotnou? A věřte, že ona to udělá!
  15. Mám tě ráda.
    No samozřejmě, že nemá. Prostě něco potřebuje a tak vábí. A vy se nedejte! Blbce ať si dělá z někoho jiného!

    Přidáte nějakou z vlastní zkušenosti? Komentáře jsou vaše. A to i pro případ, že jste anomálií a máte tchýni normální (ale bez fotky nevěříme)!

    Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

30 důvodů, proč je lepší nemít děti

6 vlastností ideálního muže. Máte je?