Co musíte před víkendem nutně vědět!

Kdo by hádal, že nadcházející neobyčejně obyčejný víkend může být tak záludný? Co vás čeká a nemine? A co je nutné podniknout, upřednostnit nebo naopak zazdít v rámci svého duševního zdraví? Čtěte, pište si a zasněte!

Plechy jsou v ohrožení!

Střídají se turnusy nedočkavých Čechů v Chorvatsku a na silnici to bude samý exot! Hlídejte si předek i zadek. Zvlášť ten ať vám nikdo nenabourá! Neznamená, že když má 15 % obyvatel naší země zkušenosti s análním sexem, tak se k nim musíte mermomocí přidat!

Vejce budou zadarmo

Pokud potkáte dědu s platem vajíček, netočte ho na svoji malou kameru přichycenou pod zrcátkem, ale o ty vejce ho pumpněte. V Chile věří, že právě vajíčka povzbuzují mužnost, což se vám teď ve dnech volna bude hodit. Navíc tamní obyvatelé říkají, že v syrovém stavu jsou tyhle zázraky skvělým prostředkem k restartování paměti po opici! Zabere to líp než vyprošťovák? Máte za úkol to zjistit a napsat nám o tom!

3. Počasí? Hospodské!

Jinak, bratři, v sobotu by mělo být jasno s teplotami okolo 29 stupňů. Do hospody i z hospody se půjde nádherně! Pokud po pivku nebudete vědět, co s časem, přidejte se k většině a zasouložte si. Podle aplikace s názvem Spreadsheets se sobota dostala na druhé místo, co se souložících dnů týče – hned po čtvrtku. Ten jde mimo nás, všichni máme sex maximálně tak u počítače, což partnerky vědí, ale naštěstí nám do toho nekecají.

Je co slavit. Stááále!

Svátek má Kristián a Oldřiška. I když nikoho z nich neznáte, připít si na ně můžete vždycky! Důvod pro chlastačku se najde vždycky.

Přes lávku na kole? Trocha adrenalinu a soutěžení neuškodí!

Chybí vám takovéto pravé chlapské soupeření? Tak se vydejte letos pokořit lávku nad hladinou rybníka na jízdním kole. Kde? Tradiční Vlčkovská lávka začíná v sobotu v jednu. Zkoušet si to můžete až do deseti do večera. A caparty s sebou. Bude legrace!

Hradní party to jistí!

Jestli nevíte, co s časem, vydejte se na Velkou ohňovou show 2017 a Slet letadel na Šiklově mlýně. Co vás čeká? Tanečnice, kaskadéři, koně a především špičkoví pyrotechnici předvedou své umění v této nezapomenutelné show zakončené megaohňostrojem. A zase se bude pařit a slavit.:)

A co budete dělat vy? Pít nebo souložit?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

10 způsobů, nač využít ženskou

4 šílené erotické pomůcky. Zkuste je nejen o víkendu.