10 všedních věcí, které chlap nikdy nepoužije k původnímu účelu!

Představte si, že byste dali ženské do ruky šupleru, francouzák nebo třeba zednickou lžíci. Zábavná představa? No nebojte se. I my máme několik věcí, které pro nás navždy zůstanou obestřeny rouškou tajemství. Které to jsou?

1. Žehlička

Jako těžítko skvělá věc. Jen nám doprčic někdo vysvětlete, k čemu je na to namontovaná ta zpropadená šňůra!?

2. Toaletní štětka

V regálu se to tváří jako univerzální drbátko, ale jakmile to člověk donese domu, ženské to vždycky postaví vedle záchoda. My teda nechceme nikomu brát jeho záliby, ale na drbání dokážeme určitě vymyslet lepší prostory!

3. Vatové tyčinky

Tak tyhle sirky jsme vyloženě nepochopili. Když pomineme, že mají úplně zbytečně dvě hlavičky, tak nám sakra někdo vysvětlete, kde k nim jako najdeme škrtátko?!

4. Tampón

Parádní petarda pro děti. Nejen že jim nevybuchnou v ručičce, ale po „odpálení“ jej lze jednorázově použít i jako vodní bombu!

5. Mop

Jako ruční větrák vynikající. Problém nastává v momentě, kdy točící osobě dojde šťáva. Ale tak zase kdo říká, že má větrák běžet celý den, že jo?

6. Kráječ na vejce

Tahle minikytarka je vážně boží! Jen je škoda, že se nedá zapojit do elektřiny. Takhle se naše koncerty musí omezovat výhradně na akustické!

7. Cedník

Taková ruční sprcha může být jistě užitečná věc. To my chválíme. Nezapomeňte, že pro její použití jsou potřeba vždy dva.  Potřebujete přece někoho, kdo vám ji bude držet nad hlavou a bude do ní lít vodu! Hlavně v cedníku nehrajte hokej, protože jak je vidět z videa, zimní stadion se tam hledá dost těžko!

8. Škrabka na brambory

A ony brambory jako svědí? Někdo by v tom měl udělat pořádek a hned! Jestli mají brambory opravdu problém, ať se škrábou samy!

9. Pletací jehlice

Tyhle domácí šipky mají velkou výhodu v tom, že jsou delší než šipky klasické, takže se člověk při hodu s nimi cítí tak trochu jako Honza Železný. A jako terč stačí kus polystyrénu!

10. Prostěradlo

Na nic se ty transparenty tak dobře nemalují a chodit na „demošku“ je dneska tak populární. Navíc jich je doma vždycky dost, tak co!

A ono by toho bylo určitě víc! Nebo ne? Pište do komentářů.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vychytávky, o kterých jste neměli zdání, ale chcete je!

13 tipů, co dělat v létě, aby chlap přežil