6 příběhů obyčejných lidí s hvězdným jménem

Nejen podoba s nějakou známou osobností, ale také totožné jméno se slavnou celebritou může v životě přinést problémy nebo alespoň nevšední zážitky.

Kate Middleton z Brisbane

Justin Bieber z Jacksonville

Justin Bieber, pětatřicetiletý chlapík z Jacksonville na Floridě, byl vykopnut z Facebooku za to, že si dal „falešné jméno“. To byl jen poslední z jeho problémů se jménem, které je totožné s mladou pěveckou hvězdou původem z Kanady. „Mnohokrát mě vzbudil v noci telefon se zprávou ,Hej, Justine, miluju tě!´ nebo naopak ,Jsi ten vůbec nejhorší zpěvák na světě!´. Zprávy a hovory neustaly ani poté, co jsem si změnil číslo a registroval ho na manželku,“ vypočítává, co všechno si musí vytrpět kvůli tomu, že je také Justin Bieber. Navíc dostane i 5 – 10 dopisů denně. Ty samozřejmě také nejsou pro něj, ale pro jeho slavného jmenovce.

Brad Pitt z Baltimore

Chlapík středního věku Brad Pitt pracuje ve vývojovém programu technologicko-komunikační společnosti Barracuda Network ve městě Baltimore ve státě Maryland. Když jel na služební cestu se svým šéfem, tak se mu stala tahle příhoda: „V jednom hotelu v Las Vegas, když jsme v restauraci seděli u stolu, k nám přišel manager hotelu. Oznámil mi, že nám připravili lepší stůl u okna s výhledem na město, na pokoji že mám připravené šampaňské a jahody a jestli si budu přát ještě něco. To vše jen kvůli jménu, které viděli v seznamu hostů: Brad Pitt.“ Je nám jasné, že i ředitel byl najednou před svým zaměstnancem tááákhle malinký.

Paul McCartney ze Cincinnati

„Dobrá věc je, že lidé mají tendenci si vás pamatovat. A špatné je to, že si vás pamatují.“ Takhle popisuje příhody se svým slavným jménem Paul McCartney z amerického Cincinnati. Narodil se v roce 1962 a když o jednadvacet let později slavil svou dospělost, tak posilněn alkoholem zavolal skoro uprostřed noci svému slavnému jmenovci. Sir od Brouků měl prý pochopení.

Sandra Bullock z Connecticutu

V oblasti Norwich-New London ve státě Connecticut zastává funkci smírčího soudce Sandra Bullock. I ona má se svým jménem celý život řadu dobrých, ale i těch horších zkušeností. Jednou se jí třeba jistá mladší žena zeptala, jestli se opravdu jmenuje Sandra Bullock. Když se jí dostalo kladné odpovědi, tak dodala: „Vypadáte ale nějak starší, ne?“ Ano, soudkyně Bullock je opravdu starší než herečka Bullock.

Kate Middleton z Brisbane

Kate Middleton je podnikatelkou z australského Brisbane. Její manžel, důlní inženýr, jí v žertu občas říká princezno, vévodkyně anebo laškovně Prinny. Ona se však jakémukoliv přirovnávání s britskou princeznou Kate brání a tvrdí: „Sama si buduji vlastní značku a je frustrující být zejména od mužů označována jako princezna. Já jsem především člověk!

Julia Roberts z Atlanty

„Pro lidi je těžké říkat, že si mě nepamatují,“ říká s vtipem Julia Roberts. Ona však není hvězdou filmu Pretty Woman, ale bloggerkou a spisovatelkou z Atlanty. I proto je za své slavné jméno ráda.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oddee.com