10 praktických vynálezů, které zkrátka musíte mít

V záplavě odevšad se valících informací se ty užitečné často utopí. Přehlížíme tak věci a poznatky, které by se nám bezesporu hodily. To se týká beze zbytku také následujících deseti výrobků, které vám rozhodně ulehčí život. Znáte je?

Praktické vynálezy

Žehlicí prkno a zrcadlo v jednom

Nejprve věnujte péči oblečení. Rozložte prkno, oblečení pěkně vyžehlete, prkno postavte na stojato a zkontrolujte výsledek. Fešáci? Tak hurá do baru!

  Zehlici prkno

Deštník s držákem na kelímek

Invence, kterou ocení především kafaři a čajíčkáři. Nenechávejte svůj nápoj moknout, dopřejte mu VIP místo pod deštníkem. Za odměnu vám dá (napít).

destnik

Vymačkávač na tuby se zubní pastou

Taky vás štve, když dochází zubní pasta, vy víte, že v tubě je jí ještě na pár použití, ale za boha vám nejde vymáčknout? Zkuste tohohle drsoně, ani kapka s ním nepřijde na zmar.

Zubni pasta

Zrcadlo se stěračem

Také jste iritovaní pokaždé, když pára v koupelně osedlá zrcadlo, a vy tak ztratíte výhled na toho štramáka? Udělejte tomu přítrž, pomoci by vám mohlo například tohle zrcadlo s praktickým stěračem.

Zrcadlo

Citrusový sprej

Jestli se při vymačkávání citrusů nechcete zasvinit, a pokud byste zároveň rádi působili jako kulinářští experti, určitě zvažte pořízení tohohle hebla. Citrony a další citrusové plody zkrátka navrtáte a můžete sprejovat.

Sprej citron

Skříňka s nápovědou

Jestli jste strádali v anální fázi vývoje, tak, že vaše jednání zdobí extrémní pedantství a smysl pro organizaci, pak by vás mohla potěšit tahle blbuvzdorná skříňka na oblečení. Názorná nápověda zajistí, že ponožky už nikdy nesmilní s tílky a boxerkami!

Skrinka na obleceni

Nůžky na pizzu

Sen každého pizzaře, který vřele doporučují tři ze čtyř želvích ninjů! Cool lidi pizzu neřežou, cool lidi pizzu nekrájejí, cool lidi pizzu stříhají!

nuzky pizza

Vykroucená vidlička

Milujete špagety, ale jíte je raději v soukromí domova, protože s normální vidličkou nabraná porce sklouzává a potrava je mnohdy i na nose? S vykroucenou vidličkou budete v každé situaci za elegána. Tenhle příbor totiž zajistí, že špagety do úst vpravíte vždy už na první pokus, samozřejmě přitom budete ušetřeni také svinčíku kolem talíře.

Spagety

Hrníček s pásem cudnosti

Máte v práci dementní kolegy, kteří vám stále berou osobní hrníček? Nebo vás štve, jak si do něj partnerka vždycky nalije koktejl na hubnutí a zasviněné nádobí nechá paníčkovi ve dřezu? Váš problém řeší hrníček na klíč. Zamkněte si jej a je po starostech.

Hrnek na zamek

Rybí oddělovač žloutků

Zajímavý gadget určený k separaci vaječných žloutků a bílků. Vhod přijde kuchtíkům i zapáleným, syrové bílky pijícím bláznů do fitness.

Ryba

Nekonečná svíčka

Romantikům, milovníkům hřbitovů a všem, u nichž jsou časté výpadky proudu, můžeme vřele doporučit tenhle praktický držák na svíčku. Během hoření se tající vosk přelévá do malého zásobníku, po vychladnutí tak dostanete plně recyklovanou svíčku.

svicka

Máte v zásobě další vychytané vynálezy? Podělte se o ně v diskuzi pod článkem.

Autor: Pseudofilosof

Zdroj foto: Boredpanda.com  

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

8 věcí, které se dají dělat s kondomem

Top nesmysli s hodnotou v milionech