8 věcí, které se dají dělat s kondomem. Fičák!

Kondom, šprcka, čepička, pláštěnka. Tolik názvů pro jednu věc! A tolik možností použití! Když už není sex, tak je aspoň sranda! Noste prezervativ u sebe, bude se vám hodit v nouzových situacích!

To byly časy! První kondomy byly vyrobeny z lněného plátna, ovčího střeva či jiné zvířecí blány a první doklady o jejich použití pocházejí ze starého Egypta. Fuj. Ale rok 1844 přinesl zlom, neboť došlo na sériovou výrobu. A dneska už je to všechno jinak. Na výsluní se drží latex s těmi všemi aromaty a dalšími vymoženostmi. Proto se použití meze nekladou. A ostatní poradí, na co se ten kousek latexu hodí!

1. Party balonky

Stará známá klasika a zábava všech puberťáků, kteří je někdy nalévají vodou, aby šprcky mohli házet z okna. Kdo by to z dob svých studentských časů neznal?

2. Sáček na louhování čaje

Samozřejmě, že gumě se dá víc věřit, když přistoupíte k tak zvané maceraci a čaj si nezalijete horkou vodou, ale budete ho louhovat ve vodě studené, ale opravdu po tomhle někdo touží? „Já bych do toho nešel ani na trampu,“ krčí rameny Míla, ale nakonec nám přislíbil, že se letos v létě přece jen obětuje.

3. Ochrana golfových holí

„Jednou jsem na greenu viděl partu chlápků, kteří se vsázeli o nesmyslné věci. Ten, který prohrál, musel hole nastrkat do prezervativů. Šlo mu to,“ směje se čtenář Pete s tím, že on sám si jednou na základce do gumy zabalil i svačinu. Taky z hecu. Přežil.

4. Dětská savička

„Žena si někam vyrazila a já s malou zůstal sám. Ta spustila ten svůj ječák a chtěla mlíko. To já měl, lahev taky, ale za boha jsem nemohl najít ten pitomej trychtýř, kterej se na ni nasazuje,“ popisuje Karel a myslí tím jistý „náhubek“ čili dudlík nebo taky savičku s otvorem.

„Byl jsem naprosto zoufalej a snažil se najít něco podobnýho, čím bych malou oblafnul,“ pokračuje a dodává, že jeho dítě odmítalo snad všechno. Než Karel vytáhnul kondom. Natáhnul ho na lahev, propíchnul malou díru a bylo po problému.

„Manželka to doteď neví a ani vědět nebude. Zabila by mě. Ale já vím, že to funguje,“ uzavírá odvážlivec. (Holka ať si zvyká, je to dobrá průprava do budoucna.)

5. Sáček na psí výkaly

„Nesmíte doma mít psa – koně, ale exkrementy malých plemen jsou v cajku,“ usmívá se čtenář Luky, kterého nerudná sousedka přistihla nad výkalem jeho psa. „Zase řvala, ať to uklidím. Já jsem chtěl, ale zrovna jsem po ruce nic neměl. Akorát jeden kondom v kapse,“ přiznává Luky, který hrdinsky gumu rozdělal, vsunul do ní ruku, sebral hromádku, otočil kondom naruby a způsobně „pytlík“ vhodil do koše.

6. Nouzová rukavice

„Případy, kdy svoji ruku nechcete někam strčit jen tak, jsou,“ přitakává Karel, který sice nemá zkušenost s psími výkaly, ale zase mu hodinky spadly do veřejného záchodu. „Nebyl čas na přemýšlení. Prostě jsem jednal. Kondom jsem měl v batohu a dopadlo to. Neříkám, to soukání na sucho moc příjemný není, navíc ty malý kondomy jsou dost těsný, ale hodinky jsem díky tom kusu latexu zachránil,“ vychloubá se a dodává, že pro nouzový případy u sebe bude nosit velikost XXL. Člověk nikdy neví….

Jo a jestli si myslíte, že vaše ruka je příliš velká na to, aby se do čepičky vešla, změníte názor po shlédnutí videa. Někteří borci si ji umí natáhnout i přes hlavu!

7. Pomocník v kuchyni

O tom, že Japonci jsou úchylové, víme všichni. Za ty jejich nápady by je člověk kolikrát zabil! Naposledy vymysleli kuchařku s názvem Vaříme s kondomem. Čtete dobře. Do šprcek balí maso a snaží se vyrobit masové rolády, kondomové sušenky a další laskominy.

Jestli jim to z tý gumy chutná, nevíme, ale ve všech případech to je pro nás banda zvrhlíků! Vždyť její autor, jistý Kjosuke Kagami, se s tím nepáře a vaří v prezervativech i rýžová jelítka! Přitom jakékoli delší působení vyšší teploty latex narušuje a výrobci dokonce varují před ukrýváním kondomů v kapse u kalhot! Tak dobrou chuť, Japončíci!

8. Kapesník

V Číně se do kapesníku nesmrká. Kdo je pro popotahování, ale nakonec mu dojde trpělivost, zvolí si verzi tak zvaného ruského kapesníku. Vysmrká se jen tak. „Ale do gumy to taky jde. Sice na vás lidi zírají jako na trotla, ale co. Mě se spustila i krev a do první hospody bylo daleko. Vyšel jsem si s málem,“ směje se Luboš, který tak odkryl další možnost použití kondomu. Tak na ni příště myslete…

A na co gumu používáte vy?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Aby nádobíčko šlapalo jako hodinky

Chce díte a vy ne? Promažte ji