10 nejšílenějších hudebních klipů vůbec

Tentokrát jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku. Zašátrali jsme pořádně hluboko v hudebních análech a vytáhli deset opravdu ujetých hudebních klipů. Je to opravdu masakr!

Zladko “Zlad” Vladcik je fiktivní postava ztvárněná australským komikem Santo Cilauroem. Jeho Zlad pochází z fiktivní země Molvánie, kterou měl v roce 2004 reprezentovat na Eurovizi. Píseň Elektronik Supersonik sám autor popisuje jako „melodickou fúzi kombinující žhavé disco rytmy s rétorikou studené války.” Zaposlouchejte se hlavně do precizní angličtiny, stojí to za to.

https://www.youtube.com/watch?v=MNyG-xu-7SQ

Název písničky Everyday I´m drinking tak nějak vystihuje situaci. Tohle šílené video jinak než na litrech vodky a psychotropních látkách určitě nevzniklo. Kdybyste si náhodou chtěli zazpívat, tady máte slova:

Hey hey hey hey !

Hey hey hey hey !

Hey kiss my ass all !

Hey fuckin’ Russian soul

Our country in deep shit yeah

But I love, but I love you !

No future, no riche

THIS IS RUSSIA BITCHE !

Pán si dal extázi, zatímco paní vyjedla McDonnalds. Pán kulí oči a zmítá se v křeči, paní nahazuje cosi jako sexy pohled. Tohle video je tak hrozné, až jsme ho dokoukali do konce – několikrát.

https://www.youtube.com/watch?v=ffpY7mR6r1M

Tenhle makarón video točil nejspíš někdy pozdě k ránu na afteru. Jinak si nedokážeme vysvětlit jeho nelidské huhlání. Ale refrénu rozumíme! Huhlyhuhlyhuhly čakarón makarón! A teď všichni!

Asi budeme za úchyly, ale tuhle písničku jsme v životě slyšeli tolikrát, že se nám vlastně docela líbí. Samotný klip ovšem sledujte raději opilí nebo zhulení…

Trpíte předčasnou ejakulací? Chcete vydržet déle při sexu? Až to na vás při šukání půjde, začnete si broukat tuhle písničku a představte si tenhle klip. Uvidíte, že už to nepůjde. Mervi Vesala je totiž lepší než Dr. Uzel.

Kdybychom byli politicky korektní, asi bychom sem nemohli tohohle retardovaného hocha vůbec vyvěsit. To naštěstí nejsme, a tak se společně s vámi od plic zasmějeme. Řekněte sami, viděl už svět takového dementa?

Japonci jsou šílení, o tom není pochyb. Dokazují to i v tomhle videu, které je celé o schovávání ptáků.

Šílení jsou také Indové, ačkoli musíme říct, že na tomhle klipu opravdu ujíždíme. Choreografie je sice poněkud zběsilá, ale celkový dojem je překvapivě pozitivní.

Přehlídku hudebních šíleností pak nemůžeme zakončit jinde než u naší Markéty Muchové. Chtělo by se říci, že když už se nedá poslouchat, dá se na ni aspoň koukat – vzhledem k podivným pokusům o tanec však bohužel ani to ne. Škoda jí.

Napadají vás další hudební masakry? Šup s nimi do diskuze pod článkem!

Autor: Pseudofilosof

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hudební propadáky. Ester Ládová patří do porna.

New Element aneb jak pojmenovat pytel exkrementů