Jak pojmenovat pytel exkrementů? New Element!

New Element? Poměrně mladá kapela skládající se ze čtyř náctiletých členů (více či méně nadaných), z nichž jeden z nich je nápadně podobnej Honzovi Bendigovi. To je prostě špatný!
Před dvěma lety to vypadalo asi takhle: „Kuci, poďme, uděláme si kapelu!“ A Současnost? „Dobře my! Jsme New Element!“

New element

Mokrý sny o slávě

Týhle company se nedá upřít snaživost a dravost, se kterou se kluci vrhli do vln šoubyznysu, ale my prostě tak nenávidíme boybandy! Take That, N Sync, Westlife, Hanson, Backstreet Boys, Boyz II Men a taky Lunetic,a teď i One Direction a New Element. Rozevlátý košile a sladkobolný songy o lásce? Proč nám to ti hoši dělají?

Když nevíš, co roupama, založ kapelu

No jasně, že bychom se mohli zeptat, ale my tu odpověď předem známe. Ta oficiální je, že „hudba nás baví“, neoficiální „chceme se podobat světoznámejm kapelám, protože buchty jsou jak urvaný ze řetězu a budou nás milovat“. Sní o tomhle každej puberťák? Evidentně jo, pokusy o fungující chlapecký kapely pronásledují veřejnost dlouhá léta.

Tahle je na světě necelý dva roky, přičemž nyní rozhodně nevystupuje v původní sestavě. Jeden z klíčových zakládajících členů, pravý Honza Bendig, který se dlouho snažil popírat, že místo fanynek má radši jejich bratry, odešel na sólovou dráhu.

Škatulata, hejbejte se!

Nahradil ho jistý Vojta, o jehož sexuální orientaci by se taky dalo pochybovat. To by ale nebylo to nejhorší. Chudák vypadá jako Bendigův dvojník! Probůh, Vojto, koukej s tím něco udělat! Vždyť Jenda se bude v srpnu vdávat a jedna zážitková agentura nabízí večer v jeho společnosti za 28 233 korun! Chceš snad dopadnout stejně? Ale jestli se rád sdílíš, tak beze všeho pokračuj!

Ostatně, vždyť i nový klip se tak jmenuje. Sdílení. Stojí za pár minut vašeho času? Nějaký Buttch pod něj napsal: „Po komunistech a volbě Zemana je konzumace tohodle hudebního odpadu další věcí, za kterou by se Češi měli stydět.“
Nevíme, my ho do konce nedokoukali, protože to se prostě nedá, ale někteří jsou shovívavější a říkají, že hudební hodnota klipu nulová, ovšem na kluky se prý kouká dobře.

Tak jako jo, ale nejspíš si před tím musíte dát pár džointů, vypít asi dvě lahve vodky a zakrýt si řiť rukou, aby náhodou nepřišla o panenství. Pokud to absolvovat nechcete a budete naše varování a doporučení ignorovat, s brekem do redakce nechoďte! My to říkali!

Tak co, budou tihle hoši vaši oblíbenci?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Comebacky kapel. Které se povedly?

7 základních pravidel, když zakládáte kapelu