Ženský bez make-upu. Takhle to na nás hrajou!

Nikdo není dokonalý. Možná by se vyplatilo udělat podobnou soutěž ve vzhledu bez make-upu. Po prohlídnutí našeho výběru se budete bát jakoukoli krásku oslovit. Proč? Protože bez zásahu líčidel byste si o ně neopřeli ani kolo.

Kráska a zvíře? Tentokrát v jedné osobě. Jestli jste si mysleli, že svět je kur*a dokonalej, tak se rychle probuďte. Doba si žádá inovace, a tak není divu, že současný ženský mají proti nám tolik zbraní v rukávu – řasenky, umělé řasy, make-up, paruky, napletené vlasy, silikony…a tím seznam rozhodně nekončí. Divili byste se, co všechno jsou schopné udělat a obětovat proto, aby vypadaly k nepoznání. Teda vlastně aby se podobaly nějakému vysněnému ideálu, který si vzaly za vzor. Terorismus je proti tomu procházka růžovým sadem.

Ale co my? Co má dělat mužská rasa, která se nic netušíc ráno probere z kocoviny a spatří vedle sebe na gauči (v tom lepším případě) monstrum, které se z večerní bohyně proměnilo v ranní paní Kadrnožkovou s odpudivým výrazem v ksichtě. No nic naplat. Musíme se vydat do terénu na malou průzkumnou expedici, abyste pochopili, o čem je řeč a jak je to vážné. Konkrétní zbraně, kterými na nás ženy útočí si raději probereme příště. Aby toho  na vás nebylo už příliš…

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč milujeme pivo? Máme k tomu tyhle důvody!

22 nejžhavějších fotek Sahary Ray. Nesahat a neslintat!