Jak zasunout? Buďte rybářem. Jsou pro ženy sexy!

Nemáte super drahé auto, miliony na kontě, charisma nebo postavu, za kterou by se nemusel stydět ani Herkules? Prý to nevadí. Babu sbalíte na rybářský lístek. Fakt?

Hluboký hlas (studie vědců z univerzity Northumbria v Newcastlu), oblečení do červené barvy (teorie Andrewa Elliota z univerzity Rochester ve státě New York) nebo snad široká a silná ramena (anketa internetové seznamky Victoria Milan)? Zapomeňte! O charismatu a přitažlivosti údajně vypovídá zcela něco jiného. Aspoň tak to tvrdí dost divná studie, jejíž výsledky jsme okamžitě zpochybnili.

Špetka pravdy v moři hnoje

Již hodně, hodně dávno antropolog Mark Dyble z univerzity College v Londýně uvedl, že lovci jsou něco jako macho, dominující muži, kteří se logicky ženám líbí o trochu víc než ti, kteří sedí doma na gauči a pijí pivo.

Tahle rovnice je daná už dávno: muž – lovec zvěře mimo jiné představuje sílu, odhodlanost nebo trpělivost (přece jen na kořist leckdy nečeká jen dvě minuty). Všechno tohle ženský bere, akorát nikdo nikdy neřekl, že sexy jsou i rybáři. Až teď.

Jak ji dostat na vařenou nudli?

Aplikace Fishbrain zorganizovala anketku, které se zúčastnilo na tisíc žen. Ty hodnotily fotografie mužů od 18 do 35 let, přičemž se ukázalo, že 46 % žen cítí přitažlivost k cápkům, kteří v ruce drží bezmocné ryby.

Podle tvůrců aplikace podobizna vedle ideálně dravé ryby (u nás třeba štika, okoun, sumec) na samice působí dojmem, že dotyčný je silný, nezávislý a ve volném čase se věnuje venkovním aktivitám. Jelikož se nejedná o nic vědeckého, dá se o výsledcích pochybovat, což jsme taky udělali.

Jsou rybáři sexy?

Hned jsme najeli na profil našeho asi nejznámějšího rybáře Jakuba Vágnera, abychom prověřili pravdivost slov o propojení sexappealu se šupináčem v náruči. Jenže ouha. Zástupy fanynek nikde, stejně jako lajky. Bohužel on se na netu moc nevyskytuje, protože má jiné (lepší) starosti – třeba cestování a Elišku Bučkovou. Obrátili jsme se proto jinam.

V rybě to není. Pokud měříte 150 centimetrů, máte pivní mozol, krkáte a oblékáte velikost XXXL, žádný úlovek vás nezachrání, ani kdybyste dostali Lochnesku,“ krčí rameny námi odchycená Klára, kterou jsme potkali na ulici cestou na oběd.

U malého piva jsme se od obsluhy dozvěděli i to, že ryba na fotce je na druhou stranu určitě lepší než plyšový medvídek. „Ale že by to bylo vyloženě sexy? Jako jo, když se na vás dá dívat i bez té ryby,“ bylo nám řečeno. Z celé záležitosti tak vyplývá, že stejně se sebou musíte začít něco dělat, protože nějaká mřenka z Lipna vám pověst Casanova nezařídí.

Ostatně, taky byste u kačáku nezírali na obtloustlou mařenu. Jenže, problém. Sexy rybářky se shánějí těžko – jako sexy rybáři. Nebo snad ne? Mrkněte na video, pár úlovků váš určitě potěší!

https://youtu.be/z-kxaRMtfdo

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Čtyři povolání pro drsňáky, které byste fakt nedali

Nebezpečí vztahu s krásnou ženou. S tímhle počítejte!