Zvedací plošiny jsou dnes už klasickým vybavením provozů a dílen

Zvedáte často těžká břemena ve Vaší práci nebo dílně? Pak je možné, že svá záda zbytečně namáháte, když existuje technika, která Vám Vaši práci ulehčí.

plošina

Zvedací plošiny už nejsou vybavením jen ve stavebnictví a jiných výškových pracích. 

Plošiny pro každý druh provozu

Samozřejmě, každý druh provozu má jiné požadavky. A široká nabídka zvedacích plošin od švédské firmy EdmoLift Vám umožní mít takovou plošinu, která bude přesně splňovat Vaše požadavky. Malá nebo velká, horizontální nebo vertikální, stacionární nebo pohyblivá… Vše, co byste mohli chtít. Navíc si můžete nechat plošinu postavit přímo na míru a bude tak speciálně určená přímo pro Vás a Vaše pracoviště. Také k ní můžete využít úpravy a doplňky, jako třeba zábradlí, žlábek, nakládací plošina, nebo ale třeba obraceč bubnů a zvedací rameno.

plošina
Bojíte se, že se investice do zvedací plošiny nevyplatí? Plošiny od švédské firmy EdmoLift jsou investicí na dlouhá léta. / zdroj foto: RPJL.cz

Velkou výhodou je také jejich nátěr. Tento speciální nátěr je vyjímečně odolný proti poškrábání a navíc je zcela netoxický. Pro odvětví, kde je potřeba jen ta nejvyšší čistota jsou také k dispozici plošiny z nerezové oceli, aby byla možná jejich dezifekce a rychlá údržba.

Švédská kvalita za přijatelnou cenu

Bojíte se, že se investice do zvedací plošiny nevyplatí? Plošiny od švédské firmy EdmoLift jsou investicí na dlouhá léta. V České republice je dodává firma RPJ Service s. r. o..Firma je na trhu přes 55 let a většina plošin, které za tu dobu vyrobila jsou stále v provozu. 

plošina
Zvedáte často těžká břemena ve Vaší práci nebo dílně? Pak je možné, že svá záda zbytečně namáháte, když existuje technika, která Vám Vaši práci ulehčí. Zvedací plošiny už nejsou vybavením jen ve stavebnictví a jiných výškových pracích. zdroj foto: RPJL.cz

Plošina Vám tak bude ulehčovat Vaši práci po spoustu let. Navíc jsou všechny plošiny navrženy s ohledem na nejmodernější techniku, bezpečnost a poznatky o ergonomii. Její používání tak bude radost. Pracovní morálka se zlepší, protože práce bude lehčí a bezpečnější, a už nebudete muset řešit nemocenskou kvůli strhaným zádům a pracovním úrazům. Zdraví máme každý jen jedno a je proto třeba si ho dostatečně vážit.