Airsoftová střílečka – perfektní nápad pro nezapomenutelnou rozlučku se svobodou

Pořádná oslava rozlučky se svobodou je už v podstatě tradicí. Většina nastávajících ženichů se chce se svobodou symbolicky rozloučit ve velkém, a k tomu jsou potřeba jedinečné a nezapomenutelné zážitky. Rozlučka se svobodou může odkazovat na zájmy ženicha nebo to pro něj může být nějaká novinka. Airsoft bude dobrou volbou v obou těchto případech. Je to vzrušující a stále menšinový sport, který můžete vyzkoušet i na rozlučce se svobodou. Poskytne nezapomenutelný zážitek a umožní vám strávit zajímavý čas v chlapské společnosti. Na takovou událost lze pak léta vzpomínat s úsměvem na tváři a bude to připomenutí bezstarostných dnů. Může to být také začátek krásné vášně.

airsoft

Nezapomenutelný večer s partou přátel

Airsoft je druh střelby, během které se využívají repliky střelných zbraní. Velmi často vypadají identicky jako originálními modely na ostré náboje, ale v tomto případě se používají plastové kuličky. Je to bezpečný sport, který zároveň poskytuje spoustu adrenalinu a je skutečnou vášní pro většinu hráčů airsoftu. Základem hry je souboj s týmem protivníka, takže je to perfektní nápad na rozlučku se svobodou. Můžete takto aktivně trávit čas a bojovat po boku svých přátel a také některým z nich čelit, pokud si vyberou jiný tým.

Airsoft je skvělá zábava, díky které si splníme své dětské sny stát se členem komanda, policistou nebo sniperem. Hry obvykle trvají několik hodin a můžete si vybrat z různých scénářů. Konají se během dne, takže budou velmi dobrým úvodem rozlučky se svobodou. Tyto pestré rozlučky, které spojují fyzickou aktivitu s pozdějším setkáním v baru nebo klubu, jsou nejlepší. Není čas se během nich nudit, takže zábava trvá pořád.

airsoft
Airsoftová výzbroj

Otestujte se v opravdovém boji a získejte novou vášeň

Účast v airsoftových soutěžích samozřejmě vyžaduje odpovídající přípravu. Musíme si zařídit  potřebné vybavení: airsoft zbraň, střelivo a taktické brýle – to vše si můžeme zapůjčit od pořadatele airsoftové akce. Většinou je to tak, že si můžeme pronajmout celý areál, kde se akce pořádají a uspořádat tam uzavřenou párty, nebo se připojit k veřejné akci. Tím se výrazně rozšiřuje možnost účasti ve hře. Velké skupiny se mohou bavit mezi sebou a tým složený jen z několika účastníků rozlučky se svobodou může společně bojovat proti ostatním týmům.

Všechna nejdůležitější pravidla hry jsou vždy vysvětlena instruktorem. Ty z vás, kteří by se s nimi chtěli seznámit předem, nebo pokud vás airsoft zaujal, zveme na web Gunfire.  Najdete tam tipy, zajímavosti a také široký výběr airsoftových zbraní. Nemusíte si hned kupovat vlastní vybavení, ale pravdou je, že airsoft je návykový a mnozí z vás pravděpodobně budou chtít po prvních dobrodružstvích zažít další. I proto se vyplatí tento sport zařadit do plánu na rozlučku se svobodou. Může to být začátek velké vášně, díky které získáte další důvod k setkání ve vaší chlapské partě.