Zpěvák Ladislav Bubnár, dostal ránu. Musel být ošetřen!

Tohoto u nás poměrně nového zpěváka jste už možná zaregistrovali v červnu tohoto roku, kdy tento dosud u nás téměř neznámý zpěvák uspořádal na české poměry monstrózní akci, na které hostil takové přední osobnosti jako je mistr Karel Gott, Lucie Bílá, Simona Krainová a řada dalších a akci nemoderoval nikdo jiný, než Leoš Mareš. Účel byl prostý, ukázat se veřejnosti a představit svůj hudební videoklip k písni SARA, jehož křtu se zhostili právě jmenované osobnosti.

Málo kdo už ale ví, že samotné natáčení videoklipu, které probíhalo v Rusku, se neobešlo bez problémů a samotný zpěvák Ladislav Bubnár musel být ošetřen. Bylo to jeho první velké natáčení s hvězdami ruského národního baletu a hned se neobešlo bez pořádného trapasu. Píseň SARA, je velmi emotivní a je založená na nešťastné lásce dvou milenců. Pro dramatičnost scény měl ve videoklipu zpěvákův sok naznačit úder facky. V jednom momentě ho však udeřil tak silně a přímo do nosu, že mladého zpěváka museli ošetřovat lékaři.

Ladislav Bubnár: „Tekla mi krev“

„Byla to rána, nečekal jsem to, okamžitě se mi spustila z nosu krev,“ okomentoval Ladislav vzniklou situaci. Kolegové a producenti si situaci na place vyříkali, že šlo nešťastnou náhodu a Ladislav nestihl včas zareagovat. Naštěstí zranění nebylo tak vážné, aby ovlivnilo pokračování v dalším natáčení. Zmiňovaný videoklip mladého umělce vám nyní přinášíme, můžete v něm zaznamenat i onu scénu s úderem. Nepovedená verze s krví, však nebyla raději použita.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Arnold Schwarzenegger slaví sedmdesátiny! Tady je 10 zajímavostí, které o něm nevíte!

10 pařanských celebrit, které milují videohry