Značka Oral-B představuje svoji poslední inovaci, která nastavuje nový standard péče o ústní dutinu!

Chytrý elektrický zubní kartáček Oral-B Genius 10000 ve stylovém černém provedení aktuálně představuje nejpokrokovější systém na čištění zubů. Zapomeňte na sonické elektrické zubní kartáčky, které vůbec nečistí zvukem, jak může jejich název nepřesně napovídat.

Oral-B Genius Black

Oral-B Genius 10000 využívá technologii detekce polohy, která kombinuje nejmodernější technologii pohybového senzoru, umístěného přímo v kartáčku, a analýzu videa z kamery chytrého telefonu. Umožňuje tak sledovat čištěná místa tak, abyste žádné nevynechali, a dosáhli důkladného a rovnoměrného čištění celé ústní dutiny. Prostřednictvím aplikace Oral-B pro chytré telefony získáte zpětnou vazbu k čištění každé oblasti v ústech v reálném čase, včetně informací o vyvíjeném tlaku a délce čištění. V souladu s doporučením zubních lékařů dohlédne zabudovaný Pro-časovač na optimální dvě minuty.

Chytrý zubní kartáček Oral-B Genius

zdroj: oralb.cz

Dr. Jose Nart, DDS s výzkumného a vývojového centra Oral-B v německém Kronbergu vysvětluje: „Pacienti si zuby nečistí správě, přestože si myslí, že ano; příliš na kartáček tlačí, nečistí si zuby dostatečně dlouho a vynechávají některé oblasti ústní dutiny. Tento nový systém pro čištění zubů nám pomáhá naučit pacienty správnému čištění a omezit tyto tři hlavní nešvary pacientů, které ovlivňují zdraví jejich ústní dutiny.“

Digitální podpora vás bude bavit

Nesprávné čištění zubů může časem vést k závažným zdravotním potížím – zánětu dásní, zubnímu kazu nebo dokonce předčasnému vypadávání zubů. Díky systému Oral-B Genius mohou uživatelé aktivně monitorovat průběh čištění zubů prostřednictvím aplikace Oral-B. Zpětná vazba v reálném čase umožní omezit čištění „naslepo“ a pomáhá uživatelům čistit si zuby přesně dvě minuty v souladu s doporučením zubních lékařů, vyhnout se přílišnému tlaku na kartáček při čištění. Díky funkci detekce polohy také nikdy nevynechat často zanedbávané oblasti. Elektrický zubní kartáček Oral-B Genius 10000 je navíc vybavený i revoluční technologií Gum Guard, která společně s čisticím režimem Sensitive a kartáčkovou hlavicí Sensitive UltraThin, pomáhá čistit zuby důsledně a udržovat zdravé dásně.

Prvotřídní funkce malého Génia oceňují zubní lékaři na celém světě

Díky svým funkcím je elektrický zubní kartáček Oral-B Genius 10000 nejinteligentnějším systémem pro čištění zubů na trhu. Pomáhá spotřebitelům jejich každodenní čištění zubů vylepšit. Kromě technologie Gum Guard a pohybového senzoru poznejte další důležité funkce:

  • 3D technologie čištění: Funguje na principu pulzací, které rozruší vrstvu plaku a oscilačně-rotační pohyby poté plak z povrchu zubu odstraní. Elektrický zubní kartáček Oral-B Genius 10000 vykoná za jednu minutu až 48 000 pulzací a 10 500 oscilačně-rotačních pohybů. V porovnání s běžným manuálním kartáčkem je pak výsledkem dokonalejší vyčištění při každém použití a zářivější úsměv již od prvního čištění.
  • Technologie trojitého snímání tlaku: Příliš velký tlak při čištění zubů patří k hlavním příčinám poškození tkáně dásní. Někteří uživatelé manuálních kartáčků vyvíjejí při čištění zubů na kartáček dvakrát vyšší tlak, než se doporučuje, což dásním příliš neprospívá. Tato technologie pomáhá chránit dásně před příliš agresivním čištěním. Pokud uživatel na kartáček příliš tlačí, rozsvítí se kontrolka, automaticky se sníží rychlost čisticí hlavy a zastaví se pulzační pohyb.
  • Profesionální časovač: I když právě nejste připojeni k aplikaci, profesionální Pro-časovač od Oral-B vám pomůže odměřit 30 vteřin pro čištění každého ze čtyř segmentů ústní dutiny. Dosáhnete tak celkového dvouminutového čištění, v souladu s doporučením zubních lékařů.
Chytrý zubní kartáček Oral-B Genius

zdroj: oralbcz

V balení navíc najdete i stylové cestovní pouzdro, které vám nabije kartáček i jakékoli jiné zařízení vybavené USB portem, třeba právě chytrý telefon. Pro ten se vám hodí i praktický držák na zrcadlo, který můžete opakovaně sejmout a opět připevnit. Můžete ho využít doma i při cestování. Správnou funkci malého Génia zajistí lithium-iontová baterie, která na jedno nabití vydrží až dva týdny denního používání.

Elektrické zubní kartáčky Oral-B Genius 10000 jsou dostupné v barevném provedení Black, White, Rose Gold i novém Orchid Purple, které okouzlí každou ženu. K dostání v kamenných prodejnách i online.

Chytrý zubní kartáček Oral-B Genius

zdroj:oralbcz

Autor: red