Víme, proč ženy dávají přednost špatným mužům. Z těchto nepochopitelných důvodů!

Spousta mužů to jistě dobře zná. Líbí se vám nějaká krásná žena, se kterou se dokonce dostanete i do kontaktu. Bavíte se spolu, komunikujete a jste si místy opravdu blízcí. Jako muž začnete po této ženě toužit a doufáte, že váš vztah se vyvine v něco více. Toto je přání mnoha mužů, jež jsou ovšem ženami považovaní za hodné a slušné.

přednost

Případy, kdy jsou sympatie vzájemné, jsou v dnešní době velmi vzácné, a to z jednoho prostého důvodu. Mnoho žen totiž dává přednost zlým a špatným mužům, bad guys, a ty hodné berou jenom jako kamarády. Takový hodný muž pak často končí se zlomeným srdcem. Dámy, zamyslete se nad sebou a přestaňte nám ubližovat.

Splní cokoliv

Proč mají ženy raději rebely a špatné muže? Na to se ptá velká část mužské populace, tvořená zejména hodnými a milými muži. Tato skupina mužů je schopná dát ženě úplně cokoliv, alespoň podle nich. Udělají, co jim na očích vidí jenom proto, aby byla žena spokojená. Podle všeho je ale právě tohle tou velkou chybou. Nabízíme vám dalších několik důvodů, proč mají ženy raději padouchy.

Smyčka a nuda

Ženy dávají přednost zlým mužům, kteří využívají například smyčkový efekt. Omotají si ženu kolem svého prstu, dají jí veškerou pozornost, a jakmile dostanou, co chtějí, ztratí o ně zájem a omotají si jinou. Než se z toho žena vzpamatuje, už si ji namotává další muž, čímž se točí ve smyčce.

rebel
Rebelovi dá přednost, protože v něm vidí vzrušení a výzvu. (foto: 123RF)

Ženy potřebují vzrušení, a to jim hodní muži nedávají. Pro mnohé ženy jsou hodní muži sice fajn, ale je s nimi nuda. Zlí muži jsou pro ženy naopak výzvou, protože si jedou po svém a neustále ženu něčím překvapují, ať už pozitivně, nebo negativně.

Atraktivita a výzva

Mnoho žen se přiznalo, že zlí muži jsou pro ně atraktivnější a přitažlivější. Zlí muži totiž ví, že jsou krásní a ženy po nich touží, tudíž si s nimi dovolí více zahrávat. Žena pak neví, na čem je, a to je pro mnohé z nich výzva (a často pak i zkáza).

postel
Žena předpokládá, že zlý muž bude v posteli tak nějak lepší než ten hodný. (foto: 123RF)

I přesto, že se ženy ve zlých mužích často zklamou, stejně se neustále zamilovávají do stejných padouchů. Mají pocit, že jednou jim to s tím špatným hochem vyjít musí, ale dokud opravdu neotevřou oči, budou si stále vybírat zlé chlapy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Po čem ženy touží? Co vlastně potřebují ve vztahu a v posteli? Nenechte se ovlivnit názorem přátel a blízkých. Tohle jsou čistá fakta!

Nevěstince se silikonovými pannami jsou skutečností a ve světě jich přibývá! Je sex s umělou ženou nevěra? A je to vůbec sex?