Jak poznat, že to s vámi žena myslí vážně?

Máte za sebou už několik schůzek, ale jste z ženy, do které jste se bezhlavě zamiloval a plánujete s ní budoucnost trochu nesvůj, protože si nejste tak úplně jistí, že ona to cítí stejně? Možná vám říká každý den, jak moc vás má rada, ale existuje hned několik signálů, co vám prozradí, jak to s ní ve skutečnosti je.

žena

Zajímá se o vás

Pokud vás žena opravdu miluje a zajímá se o vás, neuteče jí žádná drobnost. Můžete si to jednoduše vyzkoušet. Až se spolu o něčem budete bavit, tak se jen mezi řečí zmiňte, že máte rád například svíčkovou. Uvidíte, že hned u první příležitosti vám ji ráda udělá, protože ji zajímáte. Chce, abyste se cítil dobře. A je pro ni samozřejmostí, dělat vás šťastného. Když potěší vás, potěší tím koneckonců i sama sebe.

Nezatají vám svou minulost, ani současný stav

Všeobecně se říká, že muži si často hledají milenky, před kterými zatajují své manželky nebo děti. Funguje to však i opačně. Také dámy rády zatajují nejen svou minulost, ale i současný partnerský vztah, pokud si s vámi chtějí užít jen pár krásných chvilek. Pokud je žena tajemná, nechce o sobě mluvit a už vůbec vás nechce pozvat k sobě domů po několikaměsíční známosti, měli byste zbystřit, protože něco není rozhodně v pořádku.

Bude chtít znát vaši rodinu i přátelé

Všichni muži jsou skálopevně přesvědčeni, že ženy chtějí poznat jejich rodinu i přátelé. Ale pokud si s vámi žena jen hraje a nemyslí to s vaším vztahem vážně, opak je pravdou. Nechce poznat nikoho z vašeho okolí. Není to pro ni důležité – a čím více vašich blízkých pozná, tím hůř se ji od vás pak bude odcházet.

Nemá ani důvod na ně dělat dobrý dojem, aby ji vaše okolí mělo rádo. Jen milující dáma vás chce poznat se vším všudy a udělá vše proto, aby byla vašimi blízkými takzvaně schválená.

Mluví o vás

Ženy všeobecně rády mluví, ale pokud někoho milují, dokážou o dotyčném mluvit v jednom kuse. Buďte si jisti, že její kamarádka o vás ví doslova všechno. Tohle však není žádný signál k tomu, abyste si byl jist, že to s vámi myslí vážně.

Až o vás začne mluvit před jinými muži na pracovišti nebo v baru, pak teprve máte vyhráno a můžete být hrdý na to, že jste takovou ženu vůbec potkal. Toto je totiž největší důkaz toho, že k vám chová skutečné city a je s vámi šťastná.

Dělá s vámi věci, které by normálně nedělala

Ženský a mužský svět se od sebe diametrálně liší. Dámy svůj volný čas raději tráví u romantického filmu nebo na nákupech stylového oblečení, či si rády posedí v kavárně s kamarádkami.

Pokud však žena obětuje své oblíbené činnosti a raději sedí doma a kouká s vámi na sportovní utkání, jemuž stejně nerozumí, ani jí to nic neříká, je všechno jasné. Vždyť vy byste taky s ní taky jen tak zbůhdarma nechodil 3 hodiny po nákupech, kdybyste ji neměl rád.

Posouvá své sexuální hranice

Pokud je do vás žena opravdu zamilovaná, dovolí vám v sexu více, než jsou její běžné limity. Nebojí se ani erotických experimentů, do nichž dříve nechtěla jít. Je to proto, že vám chce dát vše, po čem toužíte. Chce vám prostě udělat radost.

Tohle není vůbec k zahození a měli byste toho využít. Oživíte tak zaběhlou rutinu a lépe se poznáte. Společné chvíle strávené v posteli při milostných radovánkách vás ještě více sblíží.

Plánuje s vámi budoucnost

Ženy celkově rády plánují, protože chtějí mít v životě jistotu. Pokud vaše milovaná nemá problém bavit se s vámi o společné budoucnosti, je to jasná známka toho, že s vámi jako s partnerem rozhodně počítá.

Není tím však myšleno to, zda za týden půjdete do kina, nebo raději strávíte víkend na horách. Zde mluvíme o dlouhodobých společných cílech, jako je letní dovolená, společné bydlení nebo založení rodiny.

Partnerské vztahy jsou složité, všímejte si na ženách každého detailu, a pokud si nejste čímkoliv jistí, je nejlepší si vždy o tom s partnerkou promluvit narovinu.

FOTO: 123RF

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak poznat nezdravý vztah: Najdete v něm podceňování i žárlivost

Kamarádi s výhodami. Jak poznat, že od vás milenka chce vztah a ne jen sexuální hrátky