Žena obviněna ze zoofilie a zneužívání rodinných příslušníků: Tvrdí, že šlo o léčebné metody

V malé vesnici na Lounsku, za zdmi bývalého zemědělského statku, se odvíjel příběh plný otřesných tajemství. Dlouhá léta zde žena společně se svým partnerem a nezletilým synem prováděli akty, které dospěly až k bizarním sexuálním praktikám. Zneužívání, kterého se dopouštěli, nebylo omezeno pouze na syna, ale rozšířilo se i na vnuka a domácího psa. Celý případ, bohatě dokumentovaný videi a fotografiemi, které pořídil druh obviněné, začal nedávno rozplétat ústecký krajský soud.

Zneužívání

Odhalení rodinného zneužívání šokuje Ústí nad Labem

Krajský soud v Ústí nad Labem se zabývá případem, který vyvolává veřejné zděšení. Šedesátiletá žena a její partner jsou obviněni z dlouhodobého zneužívání jejího nezletilého syna a následně i jejího dvouměsíčního vnuka. Dle zprávy serveru iDNES.cz, který jako první případ upozornil, začalo vyšetřování po náhodném objevení fotografie s pornografickým obsahem na internetu, na které byla zachycena žena s dítětem. To vedlo k identifikaci ženy a následné domovní prohlídce, při které byly objeveny další důkazy. Ty zahrnovaly videozáznamy, na kterých žena svého syna sexuálně zneužívala pod vedením svého partnera, který celou situaci dokumentoval.

Obviněná před soudem uvedla, že zneužívání bylo motivováno zdravotními a terapeutickými důvody a tvrdila, že měla od svého syna souhlas, což však nezmírňuje šokující povahu obvinění. Jak poznamenává iDNES.cz, žalobkyně Klára Kubátová upozorňuje na vážné psychologické následky, které tyto činy způsobily, včetně rozvoje syndromu týraného dítěte u syna.

Zneužívání
Ilustrační foto, zdroj depositphotos.com

Obviněná údajně léčí psím spermatem

Obviněná se u soudu bránila, že její činy byly prováděny se zdravotními a terapeutickými úmysly a nechtěla nikomu ublížit. Tvrdila, že měla od syna informovaný souhlas a že společně s partnerem mu vysvětlili, proč jsou jejich aktivity pro něho prospěšné. Dle jejího tvrzení tyto aktivity dokonce pomohly synovi zůstat zdravý. Naproti tomu žalobkyně Klára Kubátová upozornila, že u syna došlo k rozvoji vážné formy syndromu týraného dítěte s citovou a sociální deprivací. Co se týče vnuka, obviněná uvedla, že se pokusila zachytit jeho moč během přebalování, protože věřila v její léčivé účinky a že její partner ji při tomto aktu náhodně vyfotil. Dále obhajovala zoofilní akt s psem, s tvrzením, že chtěla jeho sperma pro ozdravné účely. 

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Polovina japonských párů bez sexu! Jak jsou na tom Češi?