Sníte o profesionální masáži v pohodlí domova a „bezkontaktně“? Vyzkoušejte možnosti masážních pistolí!

Pro skvělou masáž nemusíte nutně do masážního salonu. Přestože má návštěva profesionálního maséra či masérky svá pozitiva, rozhodně nejde o zážitek, který ocení každý. Dnes je naštěstí dostatek přístrojů, které ruce profesionála zdatně nahradí.

masážní pistole

Jak na výběr ideálního masážního přístroje?

Výběr toho pravého masážního přístroje není příliš náročný, přesto byste se měli nad pár věcmi zamyslet.

Jaká jsou vaše očekávání?

Po jiném přístroji sáhne sportovec, který potřebuje uvolnit poctivě promasírovat a uvolnit dlouhodobě namáhané svaly a po jiném člověk, který se potřebuje „pouze“ příjemně zrelaxovat po náročném dni.

Druhá věc, nad kterou byste se měli zamyslet je částka, kterou chcete domácím masážím věnovat.

Pokud hledáte pouze masážní pomůcku pro občasnou úlevu, můžete sáhnout třeba po „masážním koni.“

Masážní válec (foam roller) zase oceníte v rámci protažení po náročném tréninku.

Pokud však toužíte po skutečné masáži, která vám pomůže uvolnit celé tělo a po jejím konci budete mít skutečně pocit jako po odchodu z masážního salonu, rozhodně doporučujeme sáhnout po trošku větší investici v podobě masážní pistole.

Co je masážní pistole a proč ji rozhodně musíte mít?

Na rozdíl od ostatních masážních pomůcek nabízí masážní pistole skutečně hloubkovou masáž celého těla. Jedná se o skvělou pomůcku nejen pro aktivní sportovce, ale naopak i pro lidi, které tělo „trápí“ sedavým životním stylem. Masážní pistole svalům poskytne potřebnou úlevu i stimulaci.

Díky mnoha nástavcům zvládne promasírovat skutečně každý sval v těle. Čím lepší pistole, tím má i více nástavců a programů, které se skutečně důkladně přizpůsobí potřebám každého jednotlivého svalu.

Masážní pistole možná není plnohodnotnou náhradou masážního salonu se vším všudy, s uvolněním svalů vám však pomůže skutečně důsledně a důkladně.

Zjistěte o masážních pistolích více na Efitness.cz!