Jak ji zaujmout? Sportem!

Marně si lámete hlavu s tím, jak svou vyvolenou zaujmout? Zkuste to sportem!

Závodní sport

Máte na to? No tak závoďte, hrajte, čiňte se. Ale musíte nějak zajistit, aby se na váš zápas nebo závod alespoň vypravila. To je základ. Když už ji tam dostanete, soustřeďte se na výkon a ne na to, že je tam i ona. Chcete ji přece zaujmout, nebo ne?

Viditelný sport

Není přece potřeba hned skákat do trenek a podávat výkony. Důležité ale je, aby na vás byl sport vidět. Víte, co je pekáč buchet? A víte, že krom toho, že se dá sníst, se dá i poctivě budovat? Zajděte někdy místo k mamince do fitka a brzo pochopíte, že nejsou buchty, jako buchty. Nebo aspoň ty bicáky trošku obtesat!

Společný sport

Tak tady už se pánové nemůže vymlouvat ale vůbec nikdo. Vezměte ji na kolo, na brusle, na procházku, zaplavat…cokoliv! Ale hněte se. Doma z gauče ji neoslníte, to je marná sláva. A třeba takový výlet s koloběžkami ji zaujme na delší dobu, než byste si kdy mysleli.

Pasivní sport

Když mermomocí ten zadek nezvednete, zkuste to s lístky na nějaké zajímavé sportovní profi utkání. Ovšem zase pozor. Spíš než lístky na box těžkých vah doporučujeme určitě něco, co pohltí každého. Třeba nadcházející mistrovství světa v ledním hokeji u nás v ČR. Sice se trochu prohnete, ale když už nechcete ohýbat hřbet, budete zkrátka muset ohnout alespoň peněženku! A pěkně do pravého úhle!

Nebo myslíte, že by pomohl zcela jiný druh sportu? Podělte se s námi o své zkušenosti!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 způsobů, jak dostat nepřístupnou samičku

Proč se vykašlat na mladší partnerku a pořídit si starší