Zaručený tip, jak ušetřit stovky i tisíce za zboží v Alze!

Chcete ušetřit nějaké ty stokoruny při nákupu oblíbeného počítače nebo holicího strojku v Alze? Žádný problém. Ukážeme vám jeden dobrý fígl, jak slevu jednoduše získat.

Patříte k nadšeným zákazníkům Alzy? Jasně, chápeme! Všechno je hned k mání, otevřeno je stále, stačí si dojet do Alza drive a nemusíte ani vystupovat z auta. A chcete tam kromě klasických akcí ještě ušetřit peníze? Je to dost snadné a ani nemusíte čekat, až zase něco bude oblíbený obchod inzerovat. Zlevněte si nákup jen díky pár klikům.

Jak jednoduše získat slevu

Je to tak prosté. Zajdete na webové stránky Picodi.com, kde najdete nejlepší slevové kupóny na Alza.cz právě pro vás. Jednoduše si zkopírujete slevový kód a slevu si v Alze vyzvednete. (Samozřejmě virtuálně.) Pak tedy vejdete do svého oblíbeného e-shopu Alza.cz, vyberte a objednáte požadované zboží a na konci nákupu vložíte slevový kód do příslušného pole. Zboží se o požadovanou částku sníží přímo ve vaší objednávce. Stránka Picody.com byla navržena tak, aby bylo pro každého co nejjednodušší se na ní zorientovat. Najdete tu i velmi přehledné instrukce. A co to stojí? Jen pár kliků navíc. Ale to se jistě za ty ušetřené peníze vyplatí. Proč si nevyzvednout slevu, která se sama takhle jednoduše nabízí?

Hledáte háček?

Jediné nebezpečí nákupů se slevovými kódy a slevami je, že jednoho dne zjistíte, že jste již nakoupili všechno, co jste chtěli a už není dál po čem toužit. Naštěstí je tento stav jen krátkodobý a je lehké se ho zbavit. Jak? Stálým kontrolováním nabídek, a to nejen v Alzasoftu. Určitě bude stále něco, co prostě musíte mít. Navíc, všechno zboží se jednou ochodí a počítač, holicí strojek, sluchátka či jinou techniku je potřeba neustále obnovovat, nebo ne?

My už jsme nakoupili. A co vy?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 skvělých využití balzámu na rty

Jak baťovské ceny ovlivnily naše nákupy a co na nás řetězce zkouší dnes?