Jak zatočit s nudou? Zabavte se na automatech za skutečné nebo fiktivní peníze

Určitě znáte ten pocit, když se doma nudíte a nevíte, co udělat se svým volným časem. Máme pro vás jeden tip – zkuste objevit kouzlo světa online výherních automatů.

automaty

V závislosti na vaší vlastní preferenci pak můžete dát přednost automatům o skutečné peníze nebo si můžete vyzkoušet automaty zdarma. Vždy ale berte automaty především jako způsob zábavy a odreagování se, ne jako zdroj finančních prostředků.

Hrajte zodpovědně a užívejte si všech výhod online casina

S tím úzce souvisí i nutnost vždy hrát maximálně zodpovědně. To znamená, že byste nikdy neměli hrát pod vlivem alkoholu či omamných látek, půjčovat si na hraní peníze, a též je nutné si pravidelně dávat přestávky – zkrátka je důležité mít hru na automatech, zejména těch o reálné peníze, vždy plně pod kontrolou.

Užívat si přitom můžete všech výhod, které vám online hraní nabízí. Tou největší z výhod je samozřejmě skutečnost, že k tomu, abyste si zahráli na automatech nemusíte nikam chodit, hrát můžete z pohodlí domova. Zároveň online herny nabízejí větší množství automatů než ty klasické, neboť nejsou nikterak limitovány prostorem. Budete tak mít možnost si vyzkoušet větší množství automatů, bavíme se o stovkách různých automatů jen v českých online casinech s licencí, díky čemuž budete schopni zahnat nudu na delší dobu.

Jaké online automaty si vyzkoušet?

Vybrali jsme pro vás 5 automatů, které jsou oblíbené mezi ostatními hráči a jež vás zabaví na dlouhé hodiny. Nutno ještě podotknout, že všechny níže zmíněné automaty si je možné zahrát jak v demo režimu o virtuální kredit, tak i o skutečné peníze.

Dragons of Fortune

Automat Dragons of Fortune s pěti válci nabízí až úctyhodných 243 výherních linií. Jeho vzhled je přitom lazen do mýtické tematiky, tudíž si v něm určitě najdou zalíbení všichni fanoušci nadpřirozených bytostí, zejména draků. Vytočit si na něm můžete zajímavé výhry, k jejichž získání vám napomohou i wild symboly či násobiče. Nechybí ani možnost si vytočit free spiny.

Respin Joker

Dalším z nabídky automatů od Synot Games je Respin Joker, který jak již jeho název napovídá, nabízí možnost respinu, tedy opětovného točení zdarma. Těšit se můžete i na multiplikátor výher. Tento automat zaujme i svou jednoduchostí, má pouhé 3 válce a 5 výherních linií. Jde tedy o sázku na klasiku.

Lucky Pirates

Zajímavý mix moderního a tradičního automatu – tento automat totiž sází na klasické ovocné symboly, avšak zasazené do neokoukané pirátské tematiky. Jednoduše řečeno jde o pětiválcový automat s až 9 výherními liniemi, na kterém bude zábava hrát. A to i díky roztomilé grafice a veselé hudbě. Hru zpříjemní a šanci na výhru pak zvyšuje přítomnost scatter a wild symbolů.

Thunder Reels

Tento automat z dílny PLAYSON je dalším z řady těch jednoduchých, neboť se jedná o herní automat s 3 válci, stejným počtem řádků a 5 výherními liniemi. Vyveden je v tradiční ovocné tematice, takže jde o opravdovou klasiku. Je tím nejlepším startem pro začátečníky, protože se v něm vyjma multiplikátoru výher nenachází žádné bonusové prvky. Svou výhru můžete znásobit i tím, že na všech pozicích získáte totožný symbol. Vítaná je též funkce automatického točení, jež vám ulehčí práci.

Flaming Fruits

Jedná se o automat, u kterého si dokonale odpočinete, jde totiž o nadčasovou ovocnou klasiku, kterou Betinsight doplnil o zajímavou grafiku a jednoduché ovládání. Jak tomu tak u těchto tradičních automatů bývá, tak i v tomto případě se jedná o 3válcový automat s 5 fixními výherními liniemi. Zajímavou funkcí na těchto automatech je takzvaný Gamble, jenž vám umožní v pěti případech se pokusit o zdvojnásobení vaší výhry.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!