Kde v Praze oslavit narozeniny? Zažijte netradiční večírek!

Hlavní město přímo vybízí k velkolepé oslavě narozenin. A pokud jste se rozhodli chopit organizace večírku pro svého blízkého, pak je Praha jednou z nejlepších lokalit, kterou můžete vybrat. Jaká místa v Praze jsou pro uspořádání oslavy narozenin jako stvořená?

Narozeniny

Sportovní stadiony

Patří oslavenec mezi sportovní fanoušky? Zorganizujte mu oslavu narozenin přímo na fotbalovém či hokejovém stadionu. Některé z nich mají k dispozici VIP salónky, které si lze pronajmout. Díky tomu můžete v klidu a pohodlí sledovat zápas oblíbeného týmu a zároveň si vychutnat dobroty z místního rautu. Nezapomeňte salónek patřičně vyzdobit. Neměly by chybět balónky, čepička pro oslavence a případně i narozeninový dort.

TIP: Spojte organizaci oslavy narozenin s koupí dárku. Pořiďte oslavenci například dres jeho oblíbeného hráče nebo jej nechte, aby si sám vybral u stánku s merchem.

Střelnice, jump park, paintballové hřiště aneb Originální oslava narozenin

Velmi netradičním místem, kde můžete zorganizovat oslavu narozenin, je venkovní střelnice. Spolu s oslavencem si vyzkoušíte hned několik střelných zbraní a v některých případech i střelbu na pohyblivý cíl. Stejně dobrou volbou je jump park. Jedná se o velké trampolínové hřiště, na kterém se vyřádí jak děti, tak i dospěláci.

V neposlední řadě můžete vsadit na paintball. Tento adrenalinový sport spočívá ve střelbě ze speciálně upravených zbraní, které v sobě skrývají barevné kuličky. Ty se při nárazu do soupeřovy kombinézy rozbijí a zanechají na ní barevný flek. Díky tomu poznáte, kdo byl zasažen a kdo ještě zůstává ve hře.

Restaurace či kluby

Pokud váš oslavenec patří spíše mezi konzervativnější povahy, jistě ho potěšíte milou narozeninovou oslavou v restauraci. Vsaďte například na degustační menu, exotickou zahraniční kuchyni nebo zážitkovou gastronomii. Stejně tak ale nic nezkazíte večerem stráveným v některém z hudebních klubů. Vyrazte si poslechnout interpreta, kterého oslavenec miluje, nebo se vydejte do víru velkoměsta vstříc tanečním klubům.

TIP: Domluvte se v klubu na programu předem a nechte pro oslavence namíchat drink přímo na míru jeho chuti.