Pneumatiky Nexen: Výborný poměr ceny a výkonu

Objevte pneumatiky jihokorejské firmy Nexen, jejíž počátky sahají až do roku 1956. Pneumatiky Nexen jsou oblíbené pro svou výbornou kvalitu i super cenu. Významná část pneu Nexen se vyrábí také v České republice.

nexen

Charakteristika značky Nexen

Počátky značky Nexen se začaly psát v roce 1942, první pneumatiky Nexen však spatřily světlo světa až v roce 1956.

V letech 1980 až 1999 naplnil Nexen svůj sen stát se jedním z lídrů na trhu s pneumatikami. Nexen se postupně stal uznávaný nejen v oblasti technologií, ale získal také spoustu certifikací od automobilek.

Od roku 2000 se Nexen více zaměřuje kromě vývoje nových produktů také na růst výroby nejen v Asii, ale i v Evropě. Příkladem za všechny je závod Nexen u Žatce z roku 2019, kde pracuje už více než 1000 lidí z regionu.

V oblasti propagace značky sází Nexen na propojení s vrcholovým sportem. Jeho logo tak na dresech nosí např. fotbalisté Manchesteru City, v české hokejové extralize Nexen sponzoruje BK Mladá Boleslav. Samozřejmě však nezapomíná ani na motorsport, je partnerem americké série závodů Formula Drift a seriálu VLN 24h.

Důkazem kvality pneu Nexen je i partnerství s automobilkami Volkswagen, Chrysler či Kia, jejichž vozy jsou v první výbavě obuty právě na pneumatikách značky Nexen.

Nexen N´Blue HD Plus: Letní pneu pro nižší a střední třídu

Nexen N´Blue HD Plus jsou letní pneumatiky pro menší auta i vozy střední třídy s disky od 13″ do 17″. V ekonomické třídě patří mezi oblíbené letní dezény. Nejvíc se prodávají rozměry 205/55 R16, 195/65 R15 a 215/60 R16.

nexen
Nexen N´Blue HD Plus

Pneu Nexen N´Blue HD Plus vynikají nejen stabilním řízením, krátkou brzdnou dráhou na mokrém povrchu, nízkým valivým odporem a nízkou spotřebou. O eliminaci aquaplaningu a lepší handling se starají polymery odpuzující vodu a hluboké obvodové drážky.

Letní pneu Nexen N´Fera SU1: Hodně muziky za málo peněz

Letní pneumatiky Nexen N´Fera SU1 pro střední třídu až prémiové vozy s disky od 15″ do 22″ potěší výbornými vlastnostmi na mokru, kde předčí i některé pneumatiky prémiových značek. Oblíbené jsou hlavně rozměry 205/50 R17, 225/45 R17 a 225/40 R18.

nexen
Nexen N´Fera SU1

Asymetrické drážky poskytují optimální přilnavost na mokré vozovce a dokonalý odvod vody a zkracují brzdnou dráhu. Speciální blok ramen a žeber N’fera sul nabízí stabilní výkon a vynikající odezvu řízení i ve velké rychlosti.

Nexen WinGuard Sport 2: Zimní pneu za super cenu

U zimních pneu Nexen WinGuard Sport 2 si jistě všimnete dezénu, který je stvořen k rychlému odtoku vody a zvýšení přilnavosti na sněhu. Díky rozměrům pro disky od 15″ do 20″ se hodí na většinu běžně prodávaných vozů. Nejoblíbenější varianty jsou však 215/65 R16, 225/45 R17 a 215/55 R17.

nexen
Nexen N´Fera SU1

Nexen N´Blue 4 Season: Celoroční pneumatiky pro menší vozy i střední třídu

Nexen N´Blue 4 Season jsou celoroční pneumatiky střední třídy pro vozy napříč kategoriemi s disky od 13″ do 18″. Nechcete řešit návštěvy pneuservisu a zároveň bydlíte v místě, kde se sníh nezdrží déle než týden v kuse? Obujte tyto oblíbené celoročky a máte po starostech.

nexen
Nexen N´Blue 4 Season

Drážkování středového žebra a dezénových bloků přináší dobrou trakci na mokrém povrchu. Hladké bočnice zase pomáhají vytvořit nejlepší handling. Oblíbené rozměry jsou např. 175/65 R14, 195/65 R15 a 225/45 R17.

Kde seženete pneumatiky značky Nexen?

Pneumatiky Nexen najdete u většiny pneuservisů, některých autoservisů, ale i dalších prodejců pneu. Nebo je můžete koupit výhodně i v ověřeném e-shopu s pneumatikami Pneuboss.cz, kde mimo pneu Nexen koupíte i pneu dalších oblíbených značek.