Sportovní nebo elegantní? Výběr sandálů pro muže

Jestli-že si chcete pořídit pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou stylové pánské sandály tím správným řešením i pro vás. Na trhu najdeme celou řadu elegantních i sportovních sandálů. Na následujících řádcích vám tak poradíme, podle jakých kritérií sandály vybírat, abychom tzv. nešlápli vedle. Čtěte a inspirujte se s námi!

sandály

Podle jakých kritérií vybírat pánské letní sandály?

Pánské sandály na léto mohou mít mnoho podob. Na trhu najdeme sportovní i elegantně laděné sandály v nejrůznějších trendy barvách. Obě varianty by však měly mít jedno společné. Sandály pro muže by měly mít dobře odpruženou podrážku, která zvládne vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Také je vhodné, aby měly pánské sandály polstrované pásky. Zvláště u sportovních modelů se jedná přímo o nezbytnost. Polstrované pásky na pánských sandálech totiž zaručí vysokou míru komfortu při zdolávání vašich cest. Sportovní verze pánských sandálů by pak měly disponovat i krytou špičkou. Díky tomu předejdete nepříjemnému ukopnutí palce. Kdo to zažil, ví jak dokáže pohmožděný palec na cestách přírodou potrápit. Pánské sandály pak mohou být vyrobené z nejrůznějších materiálů. V posledních letech se těší velké oblíbenosti zejména přírodní kousky. O tom se však dozvíte více v následujícím odstavci. Hledáte-li kvalitní modely pánských sandálů, zkuste se podívat na nabídku pánské obuvi oblíbeného prodejce CCC. Zde si jistě vyberete vhodný pár sandálů i vy!   

Jaké barvy, vzory a motivy pánských sandálů budou letos v kurzu?

Chcete-li jít s dobou, bude dobré, když se budete orientovat i v módních barvách, vzorech a motivech pro danou sezónu. Jedině tak bude váš outfit vyšperkovaný do posledního drobného detailu. V letošní sezóně uděláte nejlépe, zvolíte-li si pánské sandály v přírodních nebo v pastelových odstínech. Meruňkové, pistáciové i krémové kousky tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani staré dobré černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a boty tak skvěle sladíte s jakkoli barevným oblečením nebo i s pestrobarevnými módními doplňky. Fantazii se meze nekladou! Máte-li rádi extravagantní modely, můžete vsadit na rudé sandály. V těch se neztratíte! Většinou muži vybírají do elegantního outfitu decentní tóny barev a na sport pak výraznější odstíny. Záleží však jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Pánské sandály v zmíněných odstínech najdete i v kamenných prodejnách CCC. Co se týče vzorů a motivů, pofrčí ty přírodní a zvířecí.   

sandály

Do jakých outfitů zakomponovat sportovní a do jakých elegantní pánské sandály? 

Chceme-li, aby byl náš outfit se sandály dokonalý, musíme také vybírat k jednotlivým modelům vhodné oblečení a módní doplňky. Vyberete-li si pánské kožené sandály, bude dobré, když je sladíte i s koženou taškou přes rameno ve stejném designu. Boty i módní doplňky by pak měly ladit nejen barvou, ale i strukturou! Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. K elegantním koženým sandálům si můžete obléci rifle a polokošili, ale i plátěné kalhoty a bavlněné triko. K sportovně laděným sandálům pak vyberte oblíbené pánské šortky nebo legíny. Outfit můžete doplnit módní ledvinkou. Nejen sandály, ale i módní doplňky můžete nakupovat na e-shopu CCC. Zde si jistě vyberete stylové kousky i vy!