Z kanceláře do ulice: Všestranné styly tenisek

Tenisky jsou všestranná obuv, kterou můžete nazouvat spolehlivě do kanceláře i do města. Díky teniskám tak můžete sestavit elegantní, sportovní i ležérně laděné outfity. Pokud nejste zrovna módní guru, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám prozradíme, jak tenisky vybírat a také to, jak je vkusně zakomponovat do vašich outfitů. Čtěte a pojďte se inspirovat s námi!

tenisky

Podle jakých parametrů nakupovat tenisky?

Tenisky mohou muži, ale také ženy vybírat na základě různých parametrů. Jedno by však měly mít všechny modely tenisek společné. Pánské i dámské tenisky by měly mít totiž dobře odpruženou podrážku a prodyšný svršek. Díky správnému odpružení budou tenisky správně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Prodyšný svršek zase zaručí, že se nebudete v trendy teniskách příliš potit. A to ani při celodenním nošení nebo při sportu. Pánské tenisky mohou mít různý design. Letos budou in nízké i kotníčkové tenisky.

V módě budou také tenisky na platformě. Ta může být i robustní. Tenisky by pak měly mít i dobře zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Na trhu jsou mužům k mání textilní i kožené tenisky. Najít můžeme u významných světových značek i tenisky v imitaci kůže. Tady pak záleží na tom, jaké máte preference.

Každému se může líbit něco jiného a jak se v módě říká, každý by se měl v obuvi cítit tzv. svůj. Na všestranný model tenisek se můžete podívat pro inspiraci i tady: https://prm.com/cz/h/adidas-gazelle. Tady si jistě vybere tenisky i ten nejnáročnější z vás.

Jakým způsobem zařadit tenisky do business outfitu?

V dnešní době můžete trendy tenisky zakomponovat i do pracovního outfitu. Na pracoviště se hodí zejména černé nebo bílé minimalistické modely pánských tenisek. Kombinovat je můžete s plátěnými kalhotami, ale také s džíny. Letos budou in ty se zvýšeným pasem. Do business outfitů pak nejlépe zakomponujte kožené modely pánských tenisek. Ty pak můžete obohatit také o kožené módní doplňky.

Ty dodají vašemu business outfitu patřičnou dávku elegance. Může se jednat o kožený pásek, ale také o kožený řemínek od hodinek nebo o koženou pracovní tašku. Na vhodné modely tenisek, které se hodí také do business outfitů, se můžete podívat i zde: https://prm.com/cz/h/adidas-stan-smith. Výběr je tu široký a ceny příjemně nízké.

Jak zakomponovat tenisky do ležérně laděných a do sportovních outfitů?

Tenisky pro muže mohou mít i ležérní nebo sportovní nádech. Zde si můžete pohrát také s barvami. V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Oříškové, krémové i khaki tenisky tak budou letos výbornou volbou. Do ležérních outfitů se skvěle hodí i pánské tenisky v zemitých odstínech.

Do sportovních outfitů muži rádi nazouvají bílé sportovní tenisky. Ty mohou muži zařadit i do trendy celobílých outfitů. Ty se pak hodí nejen na sport, ale také do ulice. Ležérní a sportovní outfity lze vkusně doladit i baseballovou čepicí nebo módní truckerkou.

K sportovním outfitům se výborně hodí textilní módní doplňky. K ležérním outfitům zase vsaďte na kožené doplňky. Každý se rádi oblékáme v jiném stylu a výběr tenisek tedy velmi záleží také na našem osobním vkusu. Jednobarevné tenisky v decentních přírodních odstínech můžete zařadit do kapsulového šatníku.

Stejně tak to platí i pro bílé a pro černé modely sneakersů. Ráno s nimi tedy můžete vyrazit do práce a odpoledne si v nich můžete vykročit do ulic města. Budete neodolatelní!