Jedna letní obuv vládne všem, jedna létu káže… sandály!

Znáte to. Horko jako v samém srdci pekla a vy byste své nohy dali nejradši k ledu. Doslova. A co potom, když máte nohy uvězněné v uzavřených botách? Únik a svobodu z tohoto vězení vám přinesou sandály.

sandály

Znáte to. Horko jako v samém srdci pekla a vy byste své nohy dali nejradši k ledu. Doslova. A co potom, když máte nohy uvězněné v uzavřených botách? Únik a svobodu z tohoto vězení vám přinesou sandály. 

Sandály jsou vyhledávaná letní obuv jak u žen, tak i u mužů. Nabízí komfort a umožní vašim nohám dýchat. Než se těmto botám koukneme blíže na zoubky, v tomto případě spíš na podrážky, musíme si ujasnit jedno základní pravidlo. Je to jev už spíše ojedinělý a pomalu vymýcený, ale jen pro jistotu opakujeme, zejména pro vás, pánové, dámy v tom mají v drtivé většině jasno. Pokud chcete v létě obout sandály, tak se vyvarujte jedné nestárnoucí legendární chybě a ponožky nechte raději doma. 

Barvy pro muže jako dělané

Barevná škála pánských sandálů není tak široká jako v případě těch dámských, ale vy, pánové, rozdíly mezi vojenskou šedí a ocelově šedou většinou neděláte. Jistě ale oceníte aspoň základní doporučené barevné kombinace. Zkuste si tedy nazout již avizované šedé sandály a sladit je například s olivově zelenými kalhotami či kraťasy. Černé sandály zkombinujete třeba s tmavě modrými, černými nebo světle šedými odstíny. 

Sedmimílové sandály do přírody, ale i elegantní do města

Co se týče pánské letní obuvi, každý preferuje styl, který mu vyhovuje. Do přírody nebo na delší procházky po městě se budou určitě hodit sandály sportovního stylu, ve kterých se budete cítit neporazitelní i po celodenním nošení. Výhodou je i praktické zapínání na suchý zip. Pokud upřednostňujete spíše elegantnější podobu sandálů, můžete sáhnout po kožených sandálech a vyrazit v nich třeba na cestu do práce nebo posezení s přáteli.

sandály

Pánové, nezapomeňte ani na své drahé polovičky a udělejte jim radost vkusnými dámskými sandálky. Ať už zvolíte jednobarevné, zdobené kamínky či kovovými doplňky, zaručeně získáte plusové body. A nemusíte se omezovat pouze na sandály. V létě se určitě budou hodit také nazouváky nebo třeba žabky. V široké nabídce na rieker-eshop.cz seženete tu pravou jak pánskou, tak i dámskou letní obuv, a zabijete tak dvě mouchy jednou ranou!