Z kamarádky milenkou. Jak jí to elegantně naznačit?

Má zájem, nemá zájem? Chce s vámi spát, nebo ji to nikdy ani nenapadlo? Dobrá otázka. Přestaňte být paranoidní a konečně udělejte první krok. Z kámošky se totiž během chvíle dá udělat milenka. Takhle!

Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje. Aspoň to ryzí, bez postranních úmyslů. Shodlo se na tom několik vědců, vše je podložené výzkumem. Například v roce 2012 vyšla skvělá studie na toto téma, a to v magazínu Scientific American. Tehdy se dostalo na světlo, že většina „smíšených“ kamarádských vztahů skutečně jako přátelství začíná, nicméně nic netrvá věčně…

Staré psy novým kouskům nenaučíš

Jakmile spolu muž a žena tráví volné chvíle, jsou si bližší. Z toho vyvěrá i sexuální přitažlivost. Slovo dá slovo – a je v tom sex. Zvlášť když je alespoň jeden z „kamarádů“ svobodný. (To zase potvrdila anketa uveřejněná v Daily Mailu.) Zkrátka a dobře, pochva a penis se přátelit nemohou, a vy tak potřebujete vědět, jak z kamarádky udělat plnohodnotnou a fungující milenku. Máte ambice rovnou jí to říct? Ještě zadržte, existují i diplomatičtější způsoby….

Víc než kamarádi?

Britská sexuoložka a expertka na řeč těla Tracey Cox považuje verbální náznaky za mnohem účinnější. Co byste podle ní měli udělat, když víte, že tu roštěnku naproti sobě chcete mít v posteli?

Až se příště budete loučit, vezměte ji za ruku, přitáhněte ji k sobě, sevřete její ruku a nakloňte se k ní pro polibek. Zatím ho berte jako nenucený přátelský. Poté se mírně odtáhněte a zkuste kolo číslo dvě. Tentokrát s větší rozhodností a razancí. Prostě rychlá pusa, pak zadívání se do jejích očí, opětovné stisknutí její ruky. Pak ji pusťte a poodstupte, čímž dáte najevo, že respektujete její prostor. A teď se rozhodne.

Vlastně nemusíte udělat vůbec nic…

Pokud dotyčná nemá zájem, a nedovede si vás představit jako milence či partnera, bude takové rozloučení vnímat jako přehnaně vřelé. A to se nic neděje. Vždyť i kámoši se přece mohou políbit, ne? Rozhodně nebudete za idiota. Jen jste chtěli vyjádřit „přátelskou“ náklonnost.

Pak se taky může stát, že ta, o kterou stojíte, zaraženě stojí a nikterak nereaguje. To je v pořádku. Neví, co si o tom má myslet, zpracovává informace. Odhalit její úmysly nebo kroky se však dají podle zorniček. Čím větší, tím lepší. Považujte to za dobré znamení! No, a jestli se vám vzápětí zadívá do očí a přiblíží se blíž k vám, máte vyhráno. Ona prostě ví, o co jde, a na tenhle okamžik v podstatě čekala. Další vysvětlování netřeba.

Ženský styl aneb Když už jste v koncích

Co když na tenhle trik nemáte odvahu, nebo jste ho zkusili, ale stejně jste její signály nepochopili? Pořád se nic neděje. Zkuste to jako holky – jednoduše se aspoň na chvíli vžijte do role drbny, pověřte dobrého přítele (nebo přítelkyni), ať se diskrétně vyptá, co si o vás dotyčná myslí. „Je pěkné, že spolu s Milanem kamarádíte tak dlouho. Slušelo by vám to i v jiném vztahu. Všiml (a) jsem si, jak to mezi vámi jiskří. Mýlím se snad?“

Sbírání negativních reakcí jako sport? Nikdy!

Doopravdy to udělejte. „Náklonnost a láska mezi kamarády často zůstává neopětovaná pouze proto, že si ji dva navzájem nepřiznají,“ komentuje Tracey Cox v jedné ze svých příruček. Svatá pravda. Hlavně ale myslete taky „na stopku“. Je dobré vědět, kdy přestat. Jestli tu svoji Petru, Lenku nebo Markétu budete uhánět strašně dlouho, i když o jejím zájmu nemůže být řeč, akorát se ztrapníte. Když nechce, tak nechce!

A jak to máte vy, už jste z nějaké kamarádky udělali svoji milenku?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nové sexuální kousky, za které vás milenky umačkají láskou a vášní!

Zaručený návod, jak ji sbalit, když už ti není 20