5 tipů pro dokonalou žádost o ruku!

Žádost o ruku je velmi vážným krokem v životě každého páru. Nejde o jednoduchou záležitost, protože zaručeně chcete, aby byla žádost dokonalá a vaše milovaná žena řekla „ano“. Poradíme vám pět základních prvků, na které musíte myslet předtím, než si kleknete na jedno koleno a vyslovíte svou lásku. Požádat o ruku totiž můžete na sto způsobů.

žádost o ruku

Následující kritéria byste ale měli splňovat:

  • zásnubní prsten,
  • místo,
  • jídlo,
  • překvapení,
  • jasný plán.

Zásnubní prsten nesmí chybět

Pořídit dokonalý prsten není jednoduché. Nádherné diamantové zásnubní prsteny najdete v nejrůznějších provedeních. Prsten je samozřejmě prvek, který nesmí chybět. Ověřte si velikost podle jiných prstenů nebo požádejte kamarádku své partnerky, aby ji zjistila. Stejně tak se s ní můžete poradit nebo se inspirovat podle prstenů, které má již vaše partnerka ve šperkovnici.

Zvolte to nejkrásnější místo

Místo je druhou nejdůležitější věcí, nad kterou se musíte zamyslet. Většina žen není nadšená nad žádostí na veřejnosti. Mnohem lepší je zvolit pohodlí domova, rodinnou oslavu nebo místo v přírodě. Jestli máte nějaké speciální místo (první rande, oblíbená vyhlídka apod.), můžete ho zvolit také pro svou žádost o ruku.

Žádost při jídle je klasika

Miluje vaše vyvolená žena jídlo? Nejlepší káva nebo vynikající dezert bude skvělou příležitostí, jak požádat o ruku. Nemusíte chodit do restaurace nebo kavárny. Úžasnou atmosféru plnou jejího oblíbeného jídla a pití vykouzlíte i u sebe doma. Stačí, když si naplánujete romantický večer a důkladně se připravíte na všechny pochoutky i samotnou žádost o ruku.

Připravte milé překvapení

Většina žen miluje překvapení. Neříkejte jí o žádosti o ruku. Ani se o tom nezmiňujte. Naopak můžete klidně říct, že se zatím ženit nechcete. Vaše partnerka bude neuvěřitelně překvapená, až pokleknete na jedno koleno a vyslovíte jí svou lásku. Garantujeme, že bude nadšená a z vás bude velmi šťastný manžel.

Plánujte, plánujte a zase plánujte

Znáte to: štěstí přeje připraveným. Stejně jako je snadné online objednání k lékaři, můžete si online naplánovat také svou žádost. Kupte nádherný zásnubní prsten, zajistěte místo, jídlo a rozmyslete si, co budete říkat. Není nic horšího, než koktání a trapné ticho ve chvíli, kdy se chcete vyslovit. Jedině tak zvládnete tento zásadní životní krok bez jediného zádrhelu.

Malá rada navíc. Buďte sami sebou a nesnažte se hrát divadlo. Vaše přítelkyně vás velmi dobře zná a nebude se jí líbit, že si na něco hrajete. Žádost o ruku nemusí být extrémně drahá, stylová nebo originální. Můžete klidně vsadit na klasiku a potěšit svou partnerku tou nejkrásnější žádostí o ruku, na jakou nezapomene do konce svého života. Poskládejte všechny tipy dohromady a zaručeně se vám podaří udělat tu nejkrásnější a nejromantičtější žádost o ruku, kterou si vaše partnerka užije!