Co darovat manželce, přítelkyni, dceři nebo mamince?

Narozeniny, Vánoce nebo svátky. Hledáte dárek k těmto výjimečným příležitostem nebo chcete někomu udělat radost a projevit svou lásku jen tak? Připravil jsem pro vás několik tipů na dárky pro ženy, které určitě ocení.

dárek

Dárek pro manželku

Zlatým šperkem nepohrdne téměř žádná žena. Nejlepší volbou jsou náušnice nebo náhrdelník. Pěkným dárkem pro manželku může být také eternity prsten, kterým obnovíte manželský slib v den vašeho výročí. Je to ten typ, který má kameny osazené po celém svém obvodu. Při výběru se řiďte zejména jejím stylem a barvu zlata přizpůsobte šperkům, které nosí nejčastěji.

Nejkrásnějším darem jsou vzpomínky. Připravte jí nezapomenutelný zážitek. Překvapte ji romantickou cestou na místo, o kterém sní. Může to být dovolená, ale i krátký výlet někam, kde si to vždy přála poznat nebo kam se ráda vrací.

Po veškerém shonu a starostech každodenního života si vaše žena zaslouží odpočinek a hýčkání. Darujte jí wellness, díky kterému alespoň na chvíli vypne. Dopřejte jí masáž, návštěvu SPA s bazény a saunami nebo kosmetickou proceduru.

Dárek pro přítelkyni

Dárek nemusí být vždy jen hmotná věc. Zvažte například dárkový poukaz na kurz nebo workshop, který by ji bavil. Oblíbené jsou kurzy malování, tance a vaření. Dobrou volbou však může být i zážitkový poukaz na netradiční a adrenalinové aktivity.

Symbolický šperk má nejen estetickou, ale i citovou hodnotu. Vyjádří vaše pocity a přání pro obdarovanou. Ukažte svou nekonečnou lásku šperkem se srdíčkem nebo nekonečnem. Podkova i čtyřlístek jí přinesou štěstí. Darovat můžete také ochranný symbol anděla nebo hamsu.

Zaměřte se na to hezké, co jste spolu zažili. Připravte pro ni personalizovaný dárek, který bude odrážet vaše vzpomínky. Může to být fotokniha, rámeček se společnou fotografií nebo dopis s osobním vzkazem, který jí ukáže, jak je pro vás důležitá.

dárek

Dárek pro dceru

Malé děvčátko určitě potěší milá hračka, panenka nebo stavebnice, která podporuje její představivost. Za zmínku ale stojí i různé kreativní pomůcky, jako jsou barvičky, vodovky nebo omalovánky.

Starší dceru můžete obdarovat pěknou knihou. Sáhněte po jejím oblíbeném žánru nebo po kousku, který podporuje seberozvoj a vzdělávání. Dobrým nápadem však může být i vstupenka na koncert oblíbené kapely.

Samozřejmostí jsou šperky. Malé princezny potěší zlaté náušnice nebo řetízek s přívěskem. Ty starší mohou překvapit například oblíbenými šperky Pandora nebo dámskými stylovými hodinkami.

Dárek pro maminku

Vsaďte na elegantní klasiku. Šperk z pravých perel je nadčasový kousek, se kterým neuděláte chybu. Zvolte perlový náhrdelník nebo náušnice ze stříbra nebo zlata, které se díky své univerzálnosti hodí jak na běžný den, tak na slavnostní událost.

Někdy je nejcennějším darem společný čas. Uspořádejte společný výlet, rodinný piknik nebo prostě stravte čas v příjemné atmosféře doma na zahradě nebo v obýváku.

Povězme si pravdu. Maminky nemládnou a zaslouží si pořádnou dávku péče. Pošlete tu svou na víkend do wellness hotelu nebo lázní, kde ji budou hýčkat, díky čemu načerpá novou životní energii.