Využijte v obchodním světě své přirozené výhody

Muži, stejně jako ženy, využívají v obchodním jednání různých dovedností, které vedou k úspěchu. Je jen na vás, zda svých předností využijete, nebo je necháte ležet ladem.

byznys

Je však třeba zdůraznit, že výhody v obchodních dovednostech nejsou vázány jen na pohlaví a každý jednotlivec má svůj jedinečný soubor dovedností a kvalit, které může v obchodním světě využít. 

Pro celou řadu z nich mají muži vyšší předpoklady a mnohokrát i přirozený talent. Patří mezi ně například:

  • Leadership: přirozené vůdcovské schopnosti jsou přínosné hlavně pokud jde o řízení týmů a projektů
  • Sebejistota a sebevědomí: vyšší stupeň sebejistoty pomáhá v jednání s klienty, kolegy a partnery. Sebejistota je v obchodním světě velmi ceněná
  • Strategické myšlení: lepší schopnost analýzy a strategické plánování jsou nejdůležitějšími prvky v budování obchodních strategií
  • Řízení rizik a rozhodování: přijímání rizika a rychlé rozhodování patří mezi klíčové dovednosti v dynamickém obchodním prostředí
  • Prezentační dovednosti: přirozený talent pro veřejné vystupování a prezentace je důležitý pro prezentaci produktů, nápadů a strategií.

Nejdůležitějším ze všeho je tyto dovednosti rozvíjet a pracovat na sobě. I pokud jimi nejste obdařeni tzv. od přírody, tak se jim dá velmi dobře naučit. Perfektní možností pro seberozvoj a opravdu razantní posun v obchodních dovednostech je manažerské studium MBA.

Studijní program Sales management vám pomůže přímo s prodejem a prodejními technikami. Během jednoletého studia do hloubky zanalyzujete své podnikání, zjistíte, kde jsou vaše silné a slabé stránky. Proniknete hlouběji do umění prodejních a marketingových technik a zkušení lektoři vám poskytnou dostatek užitečných a praktických znalostí potřebných ke zdokonalení vztahů se zákazníky. Máte pocit, že vaše současná prodejní strategie již nesplňuje aktuální požadavky? Během studia se dozvíte, jak si ji přebudovat, aby byla úspěšná a přinášela vám výsledky. Už během studia získáte pevné základy a struktury, na kterých můžete stavět, aby byl váš byznys stabilní i v období nenadálé krize. Množství lidí se při neúspěchu nebo krizi chová zbrkle a neuváženě, ale vy budete díky studiu připraveni na všechny scénáře. Studium poskytuje Cambridge Business School ve 2 formách: 100% online MBA studium nebo kombinované MBA studium. 

Cambridge Business School poskytuje manažerské vzdělávání v programech MBA, BBA, DBA a LLM. Udělejte pro své úspěšné podnikání maximum. Příští studijní cyklus začíná už v říjnu.