Erotické masáže a proč je muži milují?

Erotické masáže přestávají být pomalu tabu a stávají se naopak příjemným a vyhledávaným zpestřením a nevšedním zážitkem. Dopřávat si je můžete v domácím prostředí i ve specializovaných provozovnách a masážních salónech.

erotická párová masáž

A samozřejmě nejsou jen výsadou mužů – jsou velmi oblíbené také u žen a zejména obliba párových erotických masáží je rozhodně na vzestupu. Dnes se ale zaměříme na otázku, proč muži milují erotické masáže.

Nechceme samozřejmě nic zobecňovat, jistě se najde spousta mužů, kterým takový druh zábavy nic neříká, tyto pány necháme tedy dnes stranou a zaměříme se na zbývající (jak pevně věříme) většinu.

Muž – pán tvorstva

Obliba takovýchto masáží u mužů pramení nejspíše z jejich nátury a z informací, které mají zakódované hluboko v jejich DNA. V každém muži je přece kus válečníka, dobyvatele a vládce, který má tendenci si podrobit a svojí mocí oslnit všechny ženy v okolí. Žel bohu, většinou neúspěšně. Ale taková masáž, navíc s nádechem erotiky, je v podstatě službou ženy muži. A muži si obvykle tuto pasivně dominantní pozici velmi rádi užívají. A nezřídka také pro to, že jim je v osobním životě tato role zcela cizí.

Muž – něžný pán tvorstva

Na druhou stranu, i ti nejdrsnější a nejnedostupnější muži v hloubi duše touží po tom, aby byli opečovávaní a aby o ně bylo dobře postaráno. A co může být v tomto ohledu lepšího, než něžné, leč dráždivé doteky krásné ženy, která je tu v tuto chvíli jen a jen pro vás? Ačkoliv si to někdy nechceme přiznat, nebo dát najevo, muži milují doteky a pohlazení. A obzvlášť od žen, které moc dobře vědí, kdy a kam sáhnout.

Úleva od starostí

A co si budeme nalhávat, taková erotická masáž je také skvělým prostředkem, jak se vymanit ze stereotypu všedních dnů a zaběhnutého koloritu. Nabije vás úžasnou energií, a to nejen tou sexuální. Je skvělé také na odbourání stresu a vyplavení spousty prospěšných hormonů. Takže ať už máte potíže v práci, nebo to neklape doma, erotická masáž může být výborným řešením na spoustu vašich neduhů – tělesných i těch na duši.

Když něco chybí…

A závěrem je třeba také zmínit to, že existuje hodně mužů, kterým zkrátka chybí intimnější fyzický kontakt a dotek osoby opačného pohlaví. A tento druh erotického vyžití jim naprosto vyhovuje a rádi se k němu pro jeho benefity vrací. Pro mnoho dalších je to pak jakýsi prostředek „legální“ nevěry, která je zcela v souladu s jejich morálkou a svědomím.

Suma sumárum, nakonec není tak těžké se dobrat odpovědi, proč muži tolik milují erotické masáže.