Co ženy chtějí od svého muže? Tyto vlastnosti musí mít každý chlap!

Muži si často myslí, že ženy touží hlavně po penězích a majetku. Částečně je to pravda, ale rozhodně se nedívají pouze na stav vašeho bankovního konta. Opravdový chlap nemusí ani vypadat jako z reklamy na Calvina Klein. Přítelkyně a manželky chtějí od mužů mnohem více než vzhled a peníze. Jde hlavně o vaše vlastnosti.

Vztahy

V základu musí každý chlap být:

  • spolehlivý,
  • pracovitý,
  • hodný respektu,
  • věrný.

Musíte si umět poradit

Udržet si chladnou hlavu a poradit si v každé situaci je jedna ze základních věcí, která ženy velmi přitahuje. Musíte zajistit levné betonové jímky pro pohodlí v domově na vesnici? Anebo vyjet z domu během vánice? Vždy si musíte umět poradit. Nezáleží na tom, co vás v životě potká. Tuto vlastnost nemá každý, a právě proto je pro ženy velmi sexy.

Správný chlap musí vždy držet své slovo. Vaše žena se na vás musí spolehnout, ať se děje cokoli. Když něco slíbíte, udělejte to. Není nic horšího než žena, která musí neustále svému muži opakovat, aby něco opravit, koupil nebo udělal. A zároveň buďte pro svou přítelkyni nebo manželku vždy skálou a zdí, o kterou se může vždy opřít. Podpora ve vztahu je totiž velmi důležitá. A uvidíte, že vám tuto vlastnost ráda vrátí zpět.

Finanční zabezpečení je klíčové

Každý správný muž musí umět zabezpečit svou rodinu. Jakmile přijde finanční krize, rychle ji vyřeší a zajistí, že bude dost peněz na nájem, jídlo i dovolenou. S tím souvisí i fakt, že ženy chtějí mít vedle sebe muže, který je velmi pracovitý. Nikdo nechce mít doma chlapa, který si po práci jen sedne doma k televizi a nic s ním nebude. Nevyhýbejte se výletům a plánujte se svou přítelkyní akce.

Dokážete se pustit do chlapských prací?

Umíte doma chytit za práci? Nemusíte ovládat výkonné pily na dřevo, ale s vrtačkou byste měli umět. Jakmile se vám doma něco rozbije, měli byste to umět opravit (alespoň částečně). Ani netušíte, jak přitažlivý je muž, který pověsí na zeď obraz, sestaví nábytek nebo přišroubuje poličku. Nemusíte být žádný obrovský kutil, ale základ zvládnout musíte.

Každá žena potřebuje k muži vzhlížet

Respekt si musíte zasloužit. Hodně mužů si to nemyslí, ale je to tak. Podnik může mít certifikace podle ISO 14001 nebo ISO 9001 ohledně kvality. Něco podobného byste měli získat i vy. U ženy získáte nálepku kvality v případě, že splníte všechny její požadavky na správného chlapa. Nepodceňujte to. Jakmile se tam dostanete, bude k vám vzhlížet, milovat a nikdy vás neopustí.

Zapomeňte také na své ego. Přitažlivý je muž, který je velmi sebevědomý a spolehlivý, ale nepotřebuje si nic dokazovat. Nemusíte být největší frajer v místnosti, abyste zaujali tu správnou ženu. A pamatujte na to, že velmi důležitá je také vaše forma. Začněte chodit pravidelně do posilovny, protože každá žena chce mít vedle sebe osobu, která ji dokáže v případě nebezpečí ochránit. To se vám nepodaří, když budete mít velkou nadváhu.