Vyzkoušeli jsme v redakci: Satisfyer Pro 2. Pecka!

Asi se budete ptát, proč v pánské redakci zkoušíme vibrátor. Na to je jasná odpověď. I u nás jsou v redakci ženy a osobně jsme zvědaví, jak na ně novinky tohohle typu fungují. To se vždycky hodí. A proč to říkáme právě vám? Blíží se Vánoce a vy stejně jako loni nebudete vědět, co té svojí darovat pod stromeček. Tohle může být to pravé. Pojďme se na to podívat pěkně z blízka.

Když přišel do redakce, věděli jsme pouze to, že se jmenuje Satisfyer Pro 2 a že je to podle výrobce revoluční, sexy high-tech vychytávka, která ženský posune na další úroveň potěšení. To byla jednoduše výzva, a tak jsme ho předali ženské části redakce k testu. Škoda jen, že jsme nemohli být přímo v centru dění. Chápete.:)

Splnil očekávání?

Nejde vlastně o klasickýho robertka, kterej se zastrčí do patřičným míst. Tenhle, mimochodem opravdu pěkně vyhlížející kousek, stimuluje klitoris bez jakéhokoliv kontaktu, a to díky vlastní inovativní technologii. Návod praví, že ho jemně celý nasaje, obejme a tlakovými pulzy jej namasíruje dříve nepředstavitelným způsobem.  A komu jinému ho svěřit, než naší šéfce? 

Opravdu to funguje

„Musím se přiznat, že i když doma mám vibrátorů vícero, v zásadě je nepoužívám. Důvod je jednoduchý, když na to přijde, udělat dobře si člověk může s jakýmkoli předmětem. Vibrace v klasických vibrátorech mi naopak působí stav, kdy se mi citlivé body díky intenzitě, která bývá až moc hrrr, znecitliví. A tak jsem sama byla zvědavá, jestli tohle je další podobný kousek. A byla jsem mile překvapená,“ přiznává šéfová, jak jinak než na rovinu. 11 stupňů intenzity se podle jejích slov postaralo o různé tipy stimulace, od té laskavé až po opravdu intenzivní. Vyvrcholení na sebe nedalo dlouho čekat.

Vícenásobný orgasmus? Žádný problém!

Chcete vaše samička dosáhnout další rozkoše? Žádný problém. Bezdotyková stimulace klitorisu totiž zabraňuje znecitlivění tohoto nejsmyslnějšího ženského místečka, o kterém se právě šéfka zmiňovala. Ve srovnání s klasickými vibračními pomůckami může partnerka Satisfyer Pro 2 okamžitě použít a prožít další a další orgasmus. A vy přitom nebudete žárlit na to, že si dolů dává pořádnýcho macka, jak to v praxi bývá. Ta věcička se rozhodně ničemu, co znáte ze sexshopu, nepodobá.

Zábava i pod vodou

Perfektní je, že si ho může drahá dopřát i ve vaně, když se jí zachce udělat si dobře při koupeli. Satisfyer Pro 2 je totiž vodotěsný. A když chcete být „při tom“, můžete ji s ním dráždit třeba ve vířivce. Navíc stimulace podtlakovými vlnami se pod vodou ještě mnohonásobně zintenzivní! Což potvrdila i naše séfová, která to samozřejmě musela taky zkusit.

Tak trochu jiné šidítko

Jak jsme už naznačili, jde vizuálně o trochu jinou hračku, než jakou jste zvyklí kupovat nebo vídat v dámském šuplíku. Satisfyer Pro 2 má v luxusní zlato-růžovou barvu. Masážní hlava je vyrobena z  velmi jemného a na dotyk příjemného lékařského silikonu. Je snímatelná, aby se dala dobře čistit. Je také 100% hygienický, protože žádná voda, lubrikant, nebo jiná tekutina se nemůže nikdy dostat do dutin přístroje. Bezva je, že motor je mnohem tišší, než tomu bývá u konkurenčních výrobků. Na to si ženský často stěžujou, protože nemají prostor si někam zalézt, když to na ně přijde. Satisfyer Pro 2 se snadno dobíjí přes USB magnetický kabel, který je součástí balení.

Tipy od šéfky

  • Ještě dokonalejší prožitek docílíte použitím lubrikantu na vodní bázi.
  • Zkuste použít Satisfyer Pro 2 i při klasickém milování ve dvou. Orgasmus partnerky bude ještě intenzivnější , což si zaručeně užijete nejen ona, ale i vy.

Koupit se dá zde: http://www.intimity.cz/1214-satisfyer-pro-2/.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak poznat, kdy jí vibrátor vyhodit z okna

Jak ji přivést k orgasmu do 15 minut? Učte se…