Výročí za rohem! Nepanikařte. Jak potěšit partnerku?

Pokud máte milující a spokojenou partnerku, pak byste ji neměli přestávat ohromovat ani po několika měsících společného života. Oslavy výročí jsou skvělou příležitostí, jak své drahé polovičce ukázat silnou náklonnost a lásku, která vás ani po delší době neopustila.

výročí

Bohužel muži nejsou ohledně uspořádání skvělého výročí příliš kreativní, protože mnoho z nich se spokojí pouze s kinem nebo romantickou večeří. Přitom by stačilo zapojit trochu fantazie a z obyčejného výročí se stane nezapomenutelná událost, kterou svoji partnerku doslova ohromíte.

Po stopách vašeho vztahu

Když jste v láskou naplněném vztahu, pak se svojí partnerkou sdílíte naprosto všechno. Jindy přehlížené maličkosti se mohou stát tématem krásného vzájemného rozhovoru, při němž zažijete mnoho společných zážitků. A právě připomenutí společných okamžiků je jedním ze skvělých zpestření oslavy výročí. Posbírejte fotografie z dovolených nebo momentky z každodenního života a vytvořte z nich například film nebo fotoknihu. Tímto gestem svou partnerku na tuty ohromíte.

Chcete-li si dát na výročí opravdu záležet, pak můžete vytvořit mapu společných zážitků. Nebude se samozřejmě jednat o mapu v pravém slova smyslu, ale spíše o náznak cesty životem dvou zamilovaných lidí. Nemělo by pro vás být sebemenším problémem vzpomenout si na první rande, první dovolenou nebo vtipné chvilky.

V den výročí pak stačí mapu ukázat vaší partnerce a užívat si její překvapený a láskyplný pohled. Kromě toho se můžete vydat na místo první procházky, první večeře nebo prvního polibku.

Uvařte na výročí perfektní jídlo

O mužích se často traduje, že nejsou příliš dobrými kuchaři, ovšem láska dělá s gastronomickým uměním opravdové divy. Existuje jen málo lepších překvapení na výročí, než je s láskou uvařená večeře pro vaši partnerku. Nebojte se pustit do velkolepého pokrmu nebo večerního menu o více chodech. Tímto gestem ukážete drahé polovičce nejen lásku, ale také starostlivost. Připravíte-li navíc jídlo, které vaše partnerka miluje, buďte si jistí, že jste se postarali o dokonalé výročí.

Najdou se ovšem tací, kteří by se přece jen měli kuchyni vyhnout obloukem. I v takovém případě si však můžete užít prvotřídní oslavu výročí. Pusťte se do vaření ve dvou. Získáte perfektní nový zážitek a další památnou chvíli, na niž budete rádi vzpomínat, a navíc si připravíte oblíbený pokrm k romantické večeři. Pokud se vám ani tenhle nápad nezamlouvá, není nic jednoduššího, než najmutí zkušeného šéfkuchaře a ochutnání prvotřídních specialit v rámci zážitkové gastronomie.

Renesance prvního rande

Zajímavým způsobem jak oslavit výročí, může být znovuprožití prvního rande. Proč se nevrátit po stopách času do míst a období, kdy mezi vámi všechno začalo? Zpočátku vám to sice může znít jako bláznovství, ale naopak se jedná o hezké romantické gesto. Zkuste si vzpomenout na co nejvíce podrobností z prvního rande. Čím víc detailů dáte dohromady, tím lépe.

Jakmile si v hlavě všechno urovnáte, zorganizujte první rande tak, jak tomu bylo na začátku vašeho vztahu. Při obnoveném prvním setkání navíc můžete perfektně rozebrat své zážitky a zamilované momenty z prvních týdnů vztahu.

Film pod otevřeným nebem

Všechny ženy bez výjimek mají rády romantiku. Pokud byste chtěli oslavu výročí chystat tímto způsobem, není třeba si lámat hlavu s hotelem nebo okvětními lístky. Ty jsou skvělým detailem, nicméně pokud dokážete uspořádat soukromé letní kino pod otevřeným nebem, bude vás vaše partnerka bezmezně milovat. Co může být lepší, než sledování oblíbeného filmu bok po boku se spřízněnou duší a s pohledem na nebe plné hvězd. Že to zní jak z filmu? Ovšem tady jste hlavními herci vy dva.

Rada na závěr pánové. Blíží-li se významné výročí vašeho vztahu, nepodceňujte ho. Není totiž nic trapnějšího, než když na důležité datum zapomenete a na partnerku se vykašlete.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jaké květiny věnovat své lásce k výročí. Odborník radí, jak na to

5 tipů na exkluzivní dárek pro partnerku