Vyhrajte lístky do kina 4DX na film Rychle a zběsile 8 a zažijte tuhle zběsilou jízdu na vlastní kůži! UKONČENO

Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná…Chcete si užít v kině film opravdu na plný plyn? Vysoutěžte si u nás lístky do kina.

Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše! Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem.

Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham). Film Rychle a zběsile 8 můžete navštívit v multiplexech Cinema City, sále 4DX a kině IMAX od 13. dubna 2017. Více informací o jednotlivých projekcích najdete na www.cinemacity.cz.

Chcete vyhrát dva lístky? Stačí správně odpovědět na naši otázku a být 333., 555. a 888. v pořadí.

Soutěžní otázka zní:

Jaká herečka ztvárňuje roli Letty?

a)    Michelle Rodriguez

b)   Charlize Theron

c)   Rita Ora

Své odpovědi zasílejte na emailovou adresu redakce@prochlapy.cz do pátku 14.4. do 23:59. Připište jméno, příjmení, adresu a emailový kontakt. Do předmětu dejte heslo „vstupenky“. Soutěže se smí zúčastnit pouze osoby starší 18. let a každý e-mail lze využít pouze jednou. Výsledky soutěže oficiálně zveřejníme a vítěze budeme osobně kontaktovat pro předání výhry. Hodně štěstí!