Milovníci vůně benzínu a spálených gum se mohou těšit na nabitý kalendář: Vladimír Netušil představil závody Formule 3 pro rok 2024 spolu se zážitkovými paddock pasy

Oficiální představení závodní sezóny 2024 pro Effective Racing se konalo v pražském Sky baru Casablanca v hotelu President. Zakladatel stáje Effective Racing a Enter Business Clubu, Vladimír Netušil, osobně představil detailní plán závodů Formule 3 pro nadcházející rok, spolu s inovativními zážitkovými Paddock pasy.

formule 3000

Zážitky závodní atmosféry s paddock pasy

„Vznik paddock pasů byl vlastně náhodný, když se naši partneři začali ptát, zda by se některých závodů mohli zúčastnit. Chtěli jsme jim umožnit zažít atmosféru a adrenalin přímo z naší ‚garáže‘. Proto jsme se rozhodli vytvořit z těchto událostí malé zážitkové příležitosti, které zahrnují komplexní péči o klienty od A do Z. Od rezervace letenek a hotelů, přes organizaci transferů a zajímavého programu, až po samotné závody a výtečnou gastronomii. Chceme tak přinést přidanou hodnotu a umožnit všem zažít atmosféru závodů a poznat něco nového, protože v zákulisí se skrývá mnoho nepoznaného,“ vysvětlil Vladimír Netušil. Paddock pasy nejsou jenom o emocích závodní atmosféry, ale představují i vynikající příležitost k obchodním setkáním a budování vztahů.

Sezóna plná vzrušení s Effective Racing

Stáj Effective Racing se chystá na vzrušující a nabitý rok, během kterého zamíří na několik prestižních okruhů. Mezi ně patří Algarve International Circuit, Hockenheimring Baden-Württemberg, SPA Francorchamps, Hungaroring, Circuit Paul Ricard, Red Bull Ring, Circuit de Barcelona-Catalunya a Autodromo Nazionale Monza. Tato sezóna nejenže nabídne vzrušující závody, ale také jedinečnou možnost nahlédnout do zákulisí formule a seznámit se s chodem stáje během závodů. Vladimír Netušil není pouze špičkovým jezdcem, ale také jedinečnou osobností s neobyčejně silným životním příběhem. Překonal těžké období po vážné nehodě a dnes nejenže reprezentuje českou vlajku ve Formuli 3, ale také je úspěšným byznysmanem. Jeho odhodlání a vášeň pro motoristický sport inspiruje mnoho lidí po celém světě.

Pro další informace o zážitkových Paddock pasech, sezóně závodů a dalších aktivitách navštivte webové stránky Effective Racing. Pokud máte zájem o členství v Enter Business Clubu a chcete využívat výhody spojené s podnikatelským prostředím, navštivte Enterbusinessclub.