Vánoční dárky pro ženy všech věkových kategorií! Nevíte, co koupit pod stromeček? Vybrali jsme za vás

Každý rok si lámete hlavu, co by vaši manželku, maminku, babičku, kamarádku či tetičku potěšilo pod stromečkem? Přinášíme vám skvělé tipy na vánoční dárky, za které si vysloužíte minimálně velkou pochvalu. Vše a mnoho dalšího najdete na Tipa.eu.

Vánoční dárky pro ženy

Kulma BaByliss

Revoluční kulma na vlasy, která vám vytvoří vlny bez námahy. Už nikdy vám nehrozí popálení čela nebo ucha od kovové konstrukce zastaralých modelů. Tři stupně ohřevu vám zajistí přírodní vlny, lokny jako mají princezny nebo účes takzvaně „na pudla“.

Cena: 1.990,- Kč

Tipy na vánoční dárky

zdroj: tipa.eu

Chytré hodinky

Chytré hodinky v luxusním zlatém provedení. Ovládáte s nimi například telefonní hovory, kalendáře, sociální sítě a mnoho dalšího. Samozřejmě je využijete i na sport, kde vám změří srdeční tep a spálené kalorie. Spárují se s telefony, který mají zabudovaný Android (2.3 a vyšší) nebo iOS (iPhone 4 a vyšší).

Cena: 1.649,- Kč

Tipy na vánoční dárky

zdroj: tipa.eu

Elektrický kartáček na zuby

Není kartáček, jako kartáček. U tohoto typu si můžete zvolit 3 stupně pro čištění zubů -standardní mód, soft mód a svůj vlastní mód. Pokud jste fandové moderních technologií, určitě vás potěší propojení kartáčku s chytrým telefonem.

Cena: 1.149,- Kč

Tipy na vánoční dárky

zdroj: tipa.eu

Vyhřívací deka

Vyhřívanou elektrickou dekou určitě potěšíte starší generaci. Babičky si nebudou muset ohřívat vodu do „Vaška“, ale v klidu usednout k seriálu a zapnout si dečku. Je vhodná i pro dvě osoby, takže vaše ratolest může relaxovat v teple po boku babičky.

Cena: 999,- Kč

Tipy na vánoční dárky

zdroj: tipa.eu

Tak co, vybrali jste?

Autor: red